Θαύμα! Για την ΕΣΑΠ είναι ακόμα αντιπρόεδρος ο Βασίλης Γκιζάνης, επτά μήνες μετά την παραίτησή του!!!

 

Πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου, ο ιστορικός ΑΟ Ορεστιάδας πέτυχε την εκπροσώπησή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, για πρώτη φορά από την ημέρα της ίδρυσης της λίγκας του βόλεϊ, χάρη στην εκλογή του τότε προέδρου του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη σε θέση β’ αντιπροέδρου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Στην διάρκεια της χρονιάς δημιουργήθηκαν στην Ορεστιάδα τα γνωστά προβλήματα, που οδήγησαν στην παραίτηση της διοίκησης Γκιζάνη πριν εκπνεύσει το 2016 και την ανάληψη των τυχών του συλλόγου από την διοικητική ομάδα που αναζήτησε και παρουσίασε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης.

Με την παραίτηση Γκιζάνη από τον ΑΟΟ, αυτόματα εξέπεσε και του αξιώματος του β’ αντιπροέδρου και από την ΕΣΑΠ. Μάλιστα, όταν το ThrakiSportS είχε ρωτήσει τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο ποιος θα τον αντικαταστήσει, η απάντηση ήταν ότι θα γίνονταν εκλογές σε ένα προσεχές διοικητικό συμβούλιο για την κάλυψη της κενής θέσης «καθώς η θέση είναι προσωποπαγής, δεν ανήκει στον σύλλογο και πρέπει να γίνει νέα ψηφοφορία μεταξύ όλων των σωματείων της ΕΣΑΠ για το ποιος θα την καλύψει».

Παρατηρώντας όλο αυτό το διάστημα τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΣΑΠ για τις αποφάσεις των διοικητικών της συμβουλίων, διαπιστώνει κανείς ότι τέτοιες εκλογές δεν έγιναν ή δεν ανακοινώθηκαν ποτέ. Ωστόσο αν κάποιος ανατρέξει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ να δει ποια είναι η σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου, με έκπληξη διαπιστώνει ότι σε αυτήν περιλαμβάνεται ακόμα το όνομα του Βασίλη Γκιζάνη, έστω και αν έχει αυτοδικαίως εκπέσει από αυτό το αξίωμα με την παραίτησή του από τον ΑΟΟ, επτά μήνες πριν.