Super League: Υπέγραψε σε αθηναϊκή ομάδα ο Μανούσος παρά της “φήμες” που τον έστελναν Ξάνθη

 

Ο Γιώργος Μανούσος είναι από τα πρώτα ονόματα που γράφτηκε πως ενδιαφέρθηκε η Ξάνθη, μετά την αποδέσμευση του πριν λίγο καιρό από τον Πλατανιά, όμως οι επαφές δεν ευόδωσαν και πλέον ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε και οριστικά από το μεταγραφικό κάδρο της ομάδας της Θράκης, αφού υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Μανούσος, γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες, πως είχε έρθει σε επαφή με την Ξάνθη για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Θρακιώτικης ομάδας, όμως τελικά φάνηκε πως υπήρξε μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι που ήταν αρκετή για να μην τα βρουν οι δυο πλευρές και τον Μανούσο να αναζητήσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη αλλού.

Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, ο Μανούσος μετέβη στην Αθήνα και το Περιστέρι, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ατρόμητο. Ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά θα είναι κάτοικος Περιστερίου για τα επόμενα 2 χρόνια, αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει ισχύ έως και το 2019. Πλέον η Ξάνθη θα πρέπει να αναζητήσει την επιθετικό που ψάχνει στο πρόσωπο κάποιου άλλο παίκτη, είτε από τη χώρα μας είτε από το εξωτερικό, ενώ μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν και τα σενάρια περί αποχώρησης του Χαμζά Γιουνές.