LIVE από την Μίκρα Θεσσαλονίκης ο αγώνας μπαράζ: Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα μπαράζ της ΑΕ Κομοτηνής με τα Φάρσαλα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, στην Θεσσαλονίκη, και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα μπαράζ της ΑΕ Κομοτηνής με τα Φάρσαλα, δηλαδή των δυο ομάδων που τερμάτισαν στην 4η θέση των δυο ομίλων του Βορρά, για το ποια θα είναι η τρίτη επιλαχούσα ομάδα στην Β’ Εθνική σε περίπτωση που δημιουργηθούν ανάγκες και κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή.

Ωρα 15:25  Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει στις 16:00. Αντιστοίχως θα γίνει και παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην τρίτη θέση και είναι οι Διόσκουροι Κοζάνης από τον τρίτο όμιλο και η  Χαλκηδόνα από τον τέταρτο όπου μετείχαν ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής. Μάλιστα, προσπέρασε την τελευταία αγωνιστική την ΑΕΚ η ομάδα της Χαλκηδόνας.

Ωρα 15:29  Οι ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση έχουν προτεραιότητα για την άνοδο σε περίπτωση που κάποια ομάδα από το Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής δηλώσει αδυναμία. Αυτό σημαίνει ότι αν η ΑΕ Κομοτηνής νικήσει στο σημερινό μπαράζ θα είναι τρίτη επιλαχούσα. Δύσκολο να ανέβει δηλαδή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και κανένα ματς δεν πρέπει να είναι αδιάφορο.

Ωρα 15:33  Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:37  Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:41  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:45  Συνεχίζουμε με τους χορηγούς μας, καθώς χορηγός της σημερινής μετάδοσης όπως και όλων των αγώνων μπάσκετ που καλύψαμε στην διάρκεια της σεζόν είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:51  Xορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:56  Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:00  Ωρα τζάμπολ στην Μίκρα.

Ώρα 16:09 Συμπληρώθηκαν πέντε λεπτά στην πρώτη περίοδο και η ΑΕ Κομοτηνής βρίσκεται πίσω στο σκορ με 14-10

Ώρα 16:19 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στη Μίκρα, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με βραχεία κεφαλή. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής 23-24

Ώρα 16:28 Ακόμα 4’20΄΄ για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής 36-32

Ώρα 16:37 Ημίχρονο στη Μίκρα, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 8 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής 48-40

Ωρα 16:39  Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:41  Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:43  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:45  Συνεχίζουμε με τους χορηγούς μας, καθώς χορηγός της σημερινής μετάδοσης όπως και όλων των αγώνων μπάσκετ που καλύψαμε στην διάρκεια της σεζόν είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:47  Xορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:49  Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

3ο Δεκάλεπτο: 48-42 (Παλλακης), 48-44 (βολές Βακρινος), 48-46 (Κουτσοβασιλης), 51-46 (τρίποντο Φουντας), 53-46, 53-48 Καραμπεκης, 55-48, 55-50 Παλλακης 5.47 για τέλος περιοδου, 57-50, 57-52 (βολές Σταματελλος), 59-52 (Γ. Αναγνωστοπουλος), 61-52 (Φουντας, ταιμ ΑΕΚ 4.16 για τελος περιοδου), 61-54 (μακρινό σουτ Κουτσοβασιλης), 61-56 Παλλακης, 63-56 Ιλτσογκου, τεχνικη ποινή στον Κουτσοβασιλη για διαμαρτυρια, 63-60 (τρίποντο Σταματελος), τεχνική ποινή στον Ντονα, 63-61 (βολή Σταματελος) 63-64 (τρίποντο Κουτσοβασιλης και μπροστά η ΑΕΚ, 1.15 για το τέλος της τρίτης περιόδου, σερί 2-12 για την ΑΕ Κομοτηνης), 63-66 Καραμπεκης μακρινό δίποντο, 65-66, 65-67 (1/2 βολές Σταματελος). Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής 65-67

4ο Δεκάλεπτο: 68-67 (τρίποντο Γ. Αναγνωστόπουλος), 71-67 (νέο τρίποντο Μακρης, κακό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής), 71-69 (βολές Σταματελος), 71-71 (όμορφη διείσδυση Καραμπεκης), 74-71(τρίποντο Ντινος), βήματα Κουτσοβασιλης 5.50 για τέλος, 76-71 (Φουντας), 79-71 (νέο τρίποντο Φουντας, τάιμ άουτ ΑΕΚ, ακριβώς 5 λεπτά για το τέλος), 79-74 (τρίποντο Παλλακης, βήματα για τα Φαρσαλα), 79-76 Κουτσοβασιλης και τάπα στην άμυνα ο Καραμπεκης), 79-78 (Σταματελος), 81-78 (τυχερό καλάθι Γ. Αναγνωστοπουλος), 81-80 (τρίποντο του Σταματελου το δίνουν δίποντο), 81-82 (Καραμπεκης μακρινό σουτ, τάιμ άουτ για τα Φάρσαλα, 2.27 για το τέλος, 2-11 σερί για την ΑΕ Κομοτηνής), 83-82, 83-84 (Καραμπεκης μπάσιμο, βήματα Παλλακης 1.26 για το τέλος), 83-86 (Καραμπεκης), 86-86 (τρίποντο Γ. Αναγνωστοπιυλος, 40 δευτερόλεπτα για το τέλος), 86-86 (6 δευτερόλεπτα για το τέλος, η μπάλα στην ΑΕΚ μετά από εκπληκτική άμυνα του Σταματελου, άστοχο σουτ Κουτσοβασιλη, η μπαλα έξω και μένει 1 δευτερόλεπτο επίθεση για τα Φάρσαλα), 88-86 (κακή άμυνα και καλάθι μόνος του ο Γ. Αναγνωστοπουλος). Τελικό αποτέλεσμα: Φάρσαλα – ΑΕ Κομοτηνής 88-86

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στα Φάρσαλα και την ΑΕ Κομοτηνής από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους έξι χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…