Την Κυριακή στο Διδυμότειχο ο 2ος «Αγώνας Δρόμου Κάστρου»! Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, θα διεξαχθεί για 2η φορά στο Διδυμότειχο, ο «Αγώνας Δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου», ο οποίος διοργανώνεται από το Δήμο Διδυμοτείχου στο ΠΛΑΙΣΙΟ των εορταστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2016» και την XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού «Διδυμοτείχου». Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης.

Θα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα, ένα για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Αγώνας 400 μέτρων για παιδιά ΑμεΑ, παιδικός αγώνας για ηλικίες από 9 έως 12 ετών 900 μέτρων, 5 χιλιομέτρων για παιδιά πάνω από 13 ετών, αλλά και ενήλικες, και αγώνας 10 χιλιομέτρων για ενήλικες από 19 ετών και πάνω. Οι εγγραφές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και έχουν ξεκινήσει από τις 2 Μαΐου στο Ευγενίδειο, στις λέσχες αξιωματικών Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://agoneskastrou.mycoach.grπεριορισμένος αριθμός εγγραφών μπορεί να γίνει και μέχρι μισή ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων, από τη Γραμματείαστο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.

Οι συμμετέχοντες και οι παριστάμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μεγάλης διάρκειας κατά την ημέρα του αγώνα σε διαμορφωμένο χώρο εντός του γηπέδου, τα οποία θα αποδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής έντυπης ή ηλεκτρονικής αίτησης, που μπορείτε να προμηθευθείτε και να καταθέσετε καθημερινά από τις 2 Μαΐου 2016:

* στο «Ευγενίδειο» Κέντρο Πολιτισμού,
Αθλητισμού, Νεολαίας, Παιδείας και
Περιβάλλοντος του Δήμου Διδυμοτείχου
(09:00 έως 13:00)
*  τις Λέσχες Αξιωματικών Φρουράς
Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας (11:00 έως
13:00, 18:00 έως 20:30)
*  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
http://agoneskastrou.mycoach.gr.

Το πρόγραμμα και η ώρες εκκίνησης των αγώνων έχει ως εξής:-

Ώρα εκκίνησης των Αγώνα 10 χλμ: 18:00 (Δημ.
Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης Αγώνα Παιδιών AMEA (400
μέτρα): 18:15 (Δημ. Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης Αγώνα Παιδιών (900 μέτρα):
18:20 (Δημ. Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης των Αγώνα 5 χλμ: 19:00 (Δημ.
Στάδιο Διδ/χου)

Δείτε παρακάτω τις διαδρομές των αγώνων: