Παίζει τα ρέστα της η Εθνική Ανδρών απέναντι σε έναν… τροχονόμο πρώην διαγώνιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Στην Ολλανδία για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρίσκεται και ο προπονητής του Νέστορα Θεσσαλονίκης και πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ, καθώς είναι βοηθός προπονητή στην Σλοβακία.

Ετσι ο Κράβαρικ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ελλάδα στο ματς όπου οι δυο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους, διεκδικώντας την πρόκριση στους αγώνες μπαράζ του Ιουλίου μέσω της δεύτερης θέσης.

Ο ελληνοσλοβάκος προπονητής που έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια το 2003 έχει διοριστεί στο δημόσιο ως τροχονόμος, σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά έλεγε: «Μπορεί να είναι φαβορί η Ολλανδία, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αυστρία που εκτός από τον Μπέργκερ της Περούτζια, έχει άλλους δυο καλούς παίκτες. Στόχος μας να πάμε αήττητοι στο ματς με την Ολλανδία και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Βέβαια η Σλοβακία έχασε στο πρώτο της παιχνίδι από την Αυστρία και πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για την δεύτερη θέση, που είναι πλέον ο εφικτός στόχος τόσο της Ελλάδας (μετά την ήττα από την Ολλανδία) όσο και της Σλοβακίας.