Η παρουσία του Τσέλιου με την Εθνική στου Ρέντη και ο… θαυμασμός των μικρών κοριτσιών για το ύψος του

 

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται πλέον ο Παρασκευάς Τσέλιος, που ωστόσο επί δύο γεμάτες εβδομάδες έζησε το όνειρο της συμμετοχής στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

Μπορεί να αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά αυτό καθόλου δεν τον πείραξε. Ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Η έκπληξη για όλους, ακόμα και για τον ίδιο, ήταν η κλήση του. Η δεύτερη έκπληξη ήρθε με την απόφαση Αρσενιάδη να μην μείνει πίσω στην Αλεξανδρούπολη, όπως έγινε με Κασαμπαλή και Δαλακούρα, αλλά να κατέβει και στην Αθήνα για τα φιλικά με την Τυνησία, έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού, τα τρία κορίτσια από την ακαδημία του Ολυμπιακού που είχε μετά την Εθνική προπόνηση στους Ρέντη, τον πλησίασαν και με ενδιαφέρον τον ρώτησαν για το ύψος του. «2,08», απάντησε χαμογελαστός εκείνος και δεν τους χάλασε και το χατήρι για μια φωτογραφία. Είναι ο βενιαμίν της Εθνικής αλλά και το next big thing του ελληνικού βόλεϊ, όπως δείχνουν τα πράγματα. Και για καλή τύχη της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ένας από τους λίγους παίκτες της ομάδας της φετινής σεζόν που δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά…