Football League: Παρελθόν και πρωην Πάνθρακας από την υπό διάλυση Σπάρτη!

 

Η αφαίμαξη στην Σπάρτη συνεχίζεται με  παίκτες να συνεχίζουν να αποχωρούν από τη Σπάρτη και τον πρωην του Πανθρακικόυ Τάσο Παπαχρήστο να είναι ο επόμενος μετά τους Γκαλίτσιο, Κοτσαρίδη και τον προπονητή Αντωνίου (πρωην ποδοσφαιριστής Ξάνθης) .

O 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League και 4 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας (6 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είχε πέρυσι στον Πανθρακικό μέχρι τον Γενάρη). Από το αριστερό άκρο της άμυνας βοήθησε την ομάδα στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία της αφού οι προωθήσεις τους ήταν πολύ συχνό φαινόμενο. Τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές ενω και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει με προσθήκη και κάποιων παιδιών από την Κ19 της ομάδας και των λίγων επαγγελματιών που παραμένουν στην ομάδα.

To ευχαριστήριο μήνυμα του Τάσου Παπαχρήστου προς συνεργάτες του στην Α.Ε. Σπάρτη και το κόσμο της ομάδας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στην ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σπάρτης για την στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα”.