Football League: Η Λαμία χτυπά την πόρτα του Ιορντανέσκου που ακούστηκε και για Ξάνθη

 

Μία από τις δύο ομάδες που εξασφάλισε την άνοδο στη Super League είναι η Λαμία. Οι Φθιωτοί θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία και παρότι απομένουν τρεις στροφές για το φινάλε, σιγά – σιγά ξεκινά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι για τη θέση του προπονητή εξετάζεται η περίπτωση του Έντουαρντ Ιορντανέσκου, ο οποίος προ ημερών βρέθηκε σε συζητήσεις με την Ξάνθη. Ο 38χρονος Ρουμάνος έχει προταθεί στη Λαμία και το όνομά του είναι ψηλά στη λίστα.

Ο Ιορντανέσκου έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Τάργκου Μούρες, Παντούρι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι γιος του Άνχελ Ιορντανέσκου, ο οποίος διατέλεσε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε ως μέσος σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Sportul Studențesc, Πανιώνιο, Unirea Focșani, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Αλκή Λάρνακας, Πετρολούλ Πλοϊέστι και Βασλούι. Είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1978.

Ο τεχνικός που ανέβασε τη Λαμία στη Super League, Μπάμπης Τεννές, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και του χρόνου. Όσο για την περίπτωση του Ιορντανέσκου στην Ξάνθη; Όλα δείχνουν ότι απομακρύνεται, εκτός και αν πρόκειται για έντονο μανατζερικό παιχνίδι για να ανεβάσει κασέ και ενδεχομένως το παράθυρο δεν έχει κλείσει ακόμα.