Φιλική νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί της «μεικτής» των ακαδημιών της Ξάνθης

 

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να ολοκληρώθηκαν για Ορφέα, αλλά και τις ακαδημίες της Ξάνθη, αλλά οι δυο ομάδες δεν έχουν σταματήσει ακόμα τις προπονήσεις και για το έπαιξαν ένα φιλικό παιχνίδι για το καθιερωμένο κλείσιμο της σεζόν, με τον Ορφέα να αναδεικνύεται τελικά νικητής με 2-3.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, αφού πρώτα είχε ανοίξει το σκορ ο Λαζαρίδης για τον Ορφεά, με τον Οκάν Σουλεϊμάν να ισοφαρίζει για την Ξάνθη. Βέβαια η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι μετά το σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη.

Στην επανάληψη είχαμε αρκετούς παίκες υπό δοκιμή και για τις δύο ομάδες. Μάλιστα τα επόμενα δύο γκολ τα έβαλαν και δύο παίκτες υπό δοκιμή, ένας για κάθε ομάδα, με τον Ορφέα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα και την μικτή των ακαδημιών της Ξάνθη να ισοφαρίζει και πάλι, κάνοντα το 2-2. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, όμως απάντησε και πάλι, πήρε ξανά το προβάδισμα με το γκολ του Μουμίνογλου Τουγιάλ και το κράτησε μέχρι και τη λήξη του αγώνα.