Με το αριστερό η πρεμιέρα της Εθνικής Ομάδας των… Εβριτών στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικών της Βάρνας

 

Δεν ξεκίνησε καλά την προσπάθειά της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών που διεξάγεται στην Βάρνα της Βουλγαρία η Εθνική Ομάδα, στην οποία μετέχουν και 5 Εβρίτες αστυνομικού – βολεϊμπολίστες.

Η Εθνική ηττήθηκε το μεσημέρι με 3-1 από το Βέλγιο. Στην κλήρωση που έγινε λίγο νωρίτερα, έπεσε στον όμιλο πέρα από το Βέλγιο με την Αυστρία και την Γαλλία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γαλλία νίκησε την Αυστρία με 3-1. Την Παρασκευή η Εθνική Αστυνομικών παίζει με την Αυστρία στις 14:30 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, που είχε πάρει την πρόκριση από τον όμιλο της Σίδνου τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε και η φωτογραφία, μετέχουν ο Δημήτρης Γραμματικάκης που φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα των Σερρών, ο παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος, ο αθλητής του Άθλου Ορεστιάδας Χρήστος Τσιαμήτας, ο λίμπερο του Μίλωνα Χαράλαμπος Μουσίκας που κατάγεται από το Σουφλί και ο Κώστας Τεμελούδης που εδώ και αρκετά χρόνια είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΟ Νέας Βύσσας.