Νίκησε τον πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας Άρη Αβάτου στη φιέστα του ο Φίλιππος Δροσερού

 

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που είχε 5 γκολ, αλλά και τέσσερα δοκάρια, ενώ δεν έλειψε και το χαμένο πέναλτι, ο πρωταθλητής της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης νίκησε τον πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας Άρη Αβάτου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η απονομή στους παίκτες του Δροσερού.

Τελικά ο Φίλιππος Δροσερού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-2 και λίγο πριν την ώρα της απονομής να φτάσει σε μία ιδιαίτερη νίκη, αφού κέρδισε τον πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας που τη νέα χρονιά θα εκπροσωπεί την Ξάνθη, μαζί με τον Ορφέα, στη Γ’ Εθνική. Στο παιχνίδι είχαμε και δύο δοκάρια για κάθε ομάδα, ενώ υπήρξε και ένα χαμένο πέναλτι, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός πως οι δυο ομάδες προσέφεραν πολύ ωραίο θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Δροσερού.

Μετά το τέλος του φιλικού ο Αλή Μπαρήογλου διήυθυνε την εκδήλωση των βραβεύσεων και της απονομής. Στην εκδήλωση έγινε η απονομή των πρωταθλητών ενώ βραβεύθηκαν και οι Μαμούτογλου Χαϊρεδίν (πρώτος σκόρερ του Φίλιππου), Ρασήμογλου Χικμέτ, Βασίλης Ουζουνίδης (καλύτερος διαιτητής), Γιώργος Πανίδης, Ηλίας Κοτόπουλος (πρόεδρος Άρη Αβάτου), Μιχάλης Λομβαρδέας, Στέλιος Γιαλαμίδης.