ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Νίκησε την Φιλία και προκρίθηκε στον τελικό το Δημοκρίτειο Κομοτηνής!

 

Αν και δυσκολεύτηκε στην πρώτη περίοδο, το Δημοκρίτειο κατάφερε στη συνέχεια να αμυνθεί σωστά και να φτάσει στη νίκη επί της Φιλίας Ορεστιάδας, μια νίκη που του δίνει και την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελευθερούπολη.

Η Φιλία αν και προσπάθησε και κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να είναι μπροστά με διαφορά ενός πόντου, δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στον δεύτερο ημιτελικό, αφού το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με πολύ καλή άμυνα και καλή ευστοχία στην επίθεση κατάφερε να αποκτήσει από το ημίχρονο κιόλας διαφορά ασφαλείας (26-39), και στην επανάληψη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με τελικό σκορ 50-77, και παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου περιμένει η ομάδα της Ελευθερούπολης.

Δεκάλεπτα: 18-17, 26-39 (ημίχρονο), 41-63, 50-77 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Ξενικάκης, Ρουκάς, Λάλλα

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουζουνίδης): Κοντούρης 3(1), Γεμουσακάκης 2, Βουλτσίδης 3(1), Κατσιαβριάς 2, Ριζάκης 2, Σαββουλίδης 20 (2), Τσακαλάκης 3, Ζαμάνης, Χρήστου, Γιαννακουδάκης, Θεοδωρίδης 9, Αμαραντίδης 6.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δόλωμα): Φραντζεσκάκης 2, Στεφανίδης, Γιαννακόπουλος, Πολίτης 5 (1), Νταγιάντης 10 (2), Μπούντας 8, Ζολώτας 4, Κώστας 5, Ιωσηφίδης 23 (2), Ρυακιωτάκης 6, Στασινόπουλος 12, Οικονομάκης 2.