Ο 20χρονος από το Τυχερό που φτιάχνει τα δικά του video games – 1 εκατ. άτομα κατέβασαν το SouzaSim

 

Δημιουργεί τα δικά του video games, χειρίζεται τη γλώσσα προγραμματισμού javascript, φτιάχνει εφαρμογές για android κινητά και όλα αυτά μόλις στα 20 του χρόνια.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Ογανέσωφ από το Τυχερό Έβρου είναι αυτοδίδακτος “προγραμματιστής” που μας διδάσκει πως αν θες κάτι πολύ και έχεις υπομονή κι επιμονή μπορείς να το καταφέρεις.

Ο Βαγγέλης έχει τελειώσει “Ηλεκτρονικός” στο 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, όμως η αγάπη του για τα games τον οδήγησε στο να ξανακάτσει στα θρανία και να παρακολουθήσει μαθήματα “Εφαρμοσμένων Τεχνών”.

Τον ρωτήσαμε πως ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη του για τη δημιουργία παιχνιδιών και μας ανέφερε πως από πολύ μικρή ηλικία τον “εξίταρε” το δημιουργικό κομμάτι των παιχνιδιών. Από τα 11-12 που έπαιζε playstation, ήξερε πως ήθελε να δημιουργήσει.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε η περιπέτεια του προγραμματισμού και ο πειραματισμός… Από ψάξιμο στο διαδίκτυο, βιβλία και προσωπική μελέτη, ο Βαγγέλης εξερευνά τα μονοπάτια της δημιουργίας παιχνιδιών.  Διαβάστε πιο πολλές λεπτομέρειες για τις δημιουργίες του με ένα κλικ ΕΔΩ.