Στην Κομοτηνή για το Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ το Νο3 της Αμερικανικής Πρεσβείας! Η άγνωστη στήριξή της στο ΔΠΘ…

 

Το 25ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είναι παρελθόν, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και έβαλε τις βάσεις για ακόμα πιο σημαντικές διοργανώσεις στο μέλλον.

Αίσθηση στο φετινό συνέδριο προκάλεσε, εκτός των άλλων, η παρουσία του Νο3 της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Ο λόγος για την Μόνικα Κάμινγκς, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πρεσβείας, η οποία παραβρέθηκε στο Συνέδριο.

Μάλιστα κατά την τελετή έναρξης, ήταν εκείνη που κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο «Νίκος Σαμαράς» στην παραολυμπιονίκη Σεμιχά Ριζάογλου, το οποίο λόγω της απουσίας της παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Περπατώ και ασημένιος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Άλεξ Ταξιλδάρης.

Επίσης, η κυρία Κάμινγκς τιμήθηκε από τον πρύτανη Αθανάσιο Καραμπίνη με ένα αναμνηστικό του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στο πρόσωπό της τιμήθηκε η Αμερικανική Πρεσβεία, το οποίο φέτος διεξήχθη με την υποστήριξή της.

Η παρουσία της σε συνδυασμό με την επιτυχία που σημείωσε η επετειακή 25η διοργάνωση ανοίγει δρόμους επιπλέον συνεργασιών, καθώς η Αμερικανική Πρεσβεία υποστήριξε και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να υποστηρίζει την συμμετοχή Αμερικανών επιστημόνων στο Συνέδριο.