Photos: Οι συγκινητικές στιγμές από την βράβευση του καθηγητή Σάββα Τοκμακίδη στο επετειακό Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Ο ομίτιμος καθηγητής Σάββας Τοκμακίδης έχει διατελέσει πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αντιπρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ήταν από τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν και ξεκίνησαν πριν 25 χρόνια την διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ένα τέταρτο του αιώνα μετά, το δικό του δημιούργημα, το Συνέδριο στο οποίο μετέχει ως επίτιμος πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής μαζί με Γκοδόλια, Ταξιλδάρη και Κιουμουρτζόγλου, αποφάσισε να τον τιμήσει για την πολυετή προσφορά του και τους νέους δρόμους που άνοιξε στην αθλητική επιστήμη.

Το βραβείο παρέδωσε στον Σάββα Τοκμακίδη ο καθηγητής Γιώργος Γκοδόλιας ενώ για την προσφορά και το έργο του μίλησε η Ελένη ∆ούδα επίκουρος καθηγήτρια στο Τµήµα Επιστήµης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισµού του ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης.

Με αυτήν την τελετή ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης του 25ου Συνεδρίου ΤΕΦΑΑ και το ThrakiSportS ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές…