LIVE η Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας και ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 30ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να ταξιδεύει στον Λαγκαδά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και την Δόξα Προσκυνητών να υποδέχεται στην Κομοτηνή την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 30ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 16:07 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:13 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:19 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:25 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:31 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:35  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:40 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των ομάδων σε Κομοτηνή και Λαγκαδά.

Ώρα 16:41 Για την Δόξα Προσκυνητών ξεκινούν οι: Περτσάς, Δημητριάδης, Καραγιαννίδης, λειβαδιώτης, Μόσχος, Τρίχας, Πρασιωτης, Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Καμζέλας.

Ώρα 16:43 Για τον Μακεδονικό από την άλλη θα ξεκινήσουν οι: Παπαδόπουλος, Ζιώγας, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τζουβάρας, Πιριτζάους, Τσικόπουλος, Δούφας, Βλαδίκας, Παπουτσίδης, Ρωμαίος.

Ώρα 16:45 Στον Λαγκαδά ο Μπάμπης Χατζημεστής επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή Ονούρ, Μαλαδένη, Μακράκη, Κατρανίτσα, Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Λαζαρίδη, Τορομανίδη, Ιμέρ.

Ώρα 16:47 Πάμε να δούμε και τη σύνθεση του Λαγκαδά: Κοντέων, Καραμπάς, Μούχαλης, Καραμανλής, Κρυστάλλης, Λεμονής, Πολύζος, Πολίτης, Αθανασιάδης, Παυλίδης, Ζλατίντσης.

Ώρα 16:48 Στον Ορφέα που έχει 41 βαθμούς και ανέβηκε πλέον στην πέμπτη θέση θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε να διατηρηθούν πάνω από τους διώκτες τους, στην πέμπτη τουλάχιστον θέση.

Ώρα 16:50 Ο Λαγκαδάς βρίσκεται από την αρχή σχεδόν στην τρίτη θέση διεκδικώντας μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος την άνοδο, ωστόσο έμεινε πίσω από Καλαμαριά και Δόξα Δράμας και με 50 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την 3η θέση.

Ώρα 16:52 Η Δόξα Προσκυνητών με 25 βαθμούς ότι και να κάνει στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φουφα θα παραμείνει στην 13η θέση, ωστόσο θέλει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της την πέμπτη της νίκη, αφού σε 13 παιχνίδια μετρα 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 12 υπερ και 17 κατά.

Ώρα 16:54 Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής: ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας, Καμπανιακός – Καβάλα, Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας και Εορδαικός – ΑΕ Ποντών Βατολάκκου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίας

Ώρα 16:55 Διαιτητές του αγώνα στην Κομοτηνή ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Μακεδονικό θα είναι οι Τσοπουλίδης, Κηλικιώτης από την ΕΠΣ Ξάνθης και Βερνέζης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Ώρα 16:57 Από την άλλη στο παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης στον Λαγκαδά πρώτος διαιτητής θα είναι ο Κατής, με βοηθούς τους Δράγο και Καρδάση από ΕΠΣ Φλώρινας και Λέσβου αντίστοιχα.

Ώρα 16:59 Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των τελευταίων αγώνων της Γ’ Εθνικής για φέτος!

Ώρα 17:02 Σέντρα στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 17:04 Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών με τον Μακεδονικό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι μετά από ένα σουτ του Τσικόπουλου.

Ώρα 17:07 Χωρίς κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο πεντάλεπτο στον αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με τον Λαγκαδά.

Ώρα 17:12 Καλή φάση στο 12ο λεπτ΄ογια την Δόξα, με τον Δραγανίδη να βγαίνει σε τετ α τετ, αλλά να μη μπορεί να σκοράρει.

Ώρα 17:14 Γκοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης!! Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή καταφέρνει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ με τον Λαζαρίδη που τη βάζει σε θέση οδηγού! ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-1.

Ώρα 17:18 Μετά το γκολ που πέτυχε ο Ορφέας δείχνει να έχει ανεβασμένη την αυτοπεποίθησή του και πιέζει ψηλά.

Ώρα 17:22 Το 0-0 διατηρείται στην Κομοτηνή ανάμεσα στην Δόξα και τον Μακεδονικό.

Ώρα 17:26 Ο Ορφέας κρατά το προβάδισμα του, με το παιχνίδι βέβαια πλέον να έχει ισορροπήσει.

Ώρα 17:28 Άλλη μια ευκαιρία για την Δόξα στη Κομοτηνή, ο Δημητριάδης έκανε ένα σουτ, με τον αντίπαλο κίπερ όμως να αποκρούει.

Ώρα 17:29 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων αναλυτικά περίπου στο 25ο λεπτό: Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 0-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-1, Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας 0-0, Καμπανιακός – Καβάλα 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα 1-0, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 0-0 και Εορδαικός – ΑΕ Ποντών Βατολάκκου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίας

Ώρα 17:33 Γκοοοοολ ο Ορφέας Ξάνθης! Παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων και δείχνει να κλειδώνει τη νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-2!

Ώρα 17:36 Η Δόξα Προσκυνητών έχει ανέβει και πιέζει πιο ψηλά τα τελευταία λεπτά, κυνηγώντας το γκολ, ενώ στο παιχνίδι του Ορφέα, όλα δείχνουν πως έχει κλειδώσει η νίκη, εάν δεν υποπέσει σε τραγικά λάθη η ομάδα της Ξάνθης.

Ώρα 17:40 Οδεύουμε προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής.

Ώρα 17:44 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον Λαγκαδά με τον Ορφέα να προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων με το γκολ του Τορομανίδη! ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-2.

Ώρα 17:45 Γκολ στη Κομοτηνή για τον Μακεδονικό. Ωραία μπαλιά του Κοπατσάρη, με τον Ρωμαίο να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και να νικά τον Περτσά για να βάλει τον Μακεδονικό σε θέση οδηγού λίγο πριν το ημίχρονο… Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 0-1.

Ώρα 17:48 Γκολ για τον Μακεδονικό. Ο Ρωμαίος από σκόρερ μετατράπηκε σε ασίστμαν και πάσαρε στον Παπουτσίδη που νίκησε τον Περτσά. Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 0-2.

Ώρα 17:49 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 0-2.

Ώρα 17:50 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:52 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:54 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:56 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 17:58 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:00  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:02 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων στο ημίχρονο: Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 0-2, ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-2, Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας 0-0, Καμπανιακός – Καβάλα 0-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα 1-0, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 1-0 και Εορδαικός – ΑΕ Ποντών Βατολάκκου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίας

Ώρα 18:03 Έναρξη του δεύτερου μέρους σε Λαγκαδά, Κομοτηνή και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 18:07 Γκοοοοοολ για την Δόξα στη Κομοτηνή! Ο Βάσκος συνεχίζει να είναι on fire και σκόραρε για άλλο ένα παιχνίδι! Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 1-2!

Ώρα 18:12 Το 0-2 διατηρείται και στο δεύτερο μέρος στο παιχνίδι του Ορφέα στον Λαγκαδά, με τους Ξανθιώτες να δείχνουν να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα.

Ώρα 18:16 Πάμε να δούμε και τα σκορ των αγώνων περίπου στο 60ο λεπτό: Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 1-2, ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-2, Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας 1-0, Καμπανιακός – Καβάλα 0-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα 3-0, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 1-0 και Εορδαικός – ΑΕ Ποντών Βατολάκκου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίας

Ώρα 18:20 Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στην Κομοτηνή, με τον Τσικόπουλο να κάνει ένα σουτ και τους αμυντικούς της Δόξας να απομακρύνουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος του Περτσά.

Ώρα 18:23 Γκοοοοοοοοολ για τον Ορφέα!! Η ομάδα της Ξάνθης παίρνει διαφορά τριών τερμάτων με το δεύτερο γκολ για σήμερα του Θόδωρου Τορομανίδη και δίνει αέρα θριάμβου στη νίκη της. ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-3!

Ώρα 18:26 Ωραία ευκαιρία για την Μακεδονικό. Ο Τσώτσος έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Περτσά.

Ώρα 18:29 Πολύ καλή φάση για την Δόξα στη Κομοτηνή, με τον Βάσκο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ, αλλά να μη μπορεί να τον νικήσει για να ισοφαρήσει.

Ώρα 18:32 Το 0-3 υπέρ του Ορφέα Ξάνθης παραμένει στον Λαγκαδά, με την ομάδα της Ξάνθης να ελέγχει το ματς, ενώ στην Κομοτηνή γίνεται ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες με το σκορ 10 λεπτά πριν τη λήξη στο 1-2.

Ώρα 18:37 Χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη τα τελευταία λεπτά στους αγώνες του Ορφέα και  της Δόξας.

Ώρα 18:41 Πολύ καλή ευκαιρία με τον Βάσκο να πιάνει ένα σουτ, αλλά να μη μπορεί να φέρει το ματς στα ίσα για τους Προσκυνητές!

Ώρα 18:44 Τέλος του αγώνα στον Λαγκαδά! Τελικό αποτέλεσμα: ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-3!

Ώρα 18:48 Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών, με τον Βάσκο να βγαίνει και πάλι τετ α τετ, αλλά να μη μπορεί ούτε τώρα να σκοράρει.

Ώρα 18:52 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή! Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφας 1-2.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την αγωνιστική από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους έξι χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…