Γ’ Εθνική: Ηττήθηκε στις Σέρρες από τους Ικάρους η ΑΕ Κομοτηνής και έχασε άνοδο αλλά και τρίτη θέση

 

Την ήττα με 67-54 από τους Ικάρους Σερρών γνώρισε η ΑΕ Κομοτηνής στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κομοτηνής ήθελε νίκη με διάφορα από 7 πόντους και πάνω για να πάρει την άνοδο στη Β΄ Εθνική αντί της ομάδας των Σερρών, όμως με την ήττα αυτή και με τη νίκη της Χαλκηδόνας τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας οποιαδήποτε ελπίδα είχε να πάρει την άνοδο, έστω και μέσω της τρίτης θέσης από τα μπαράζ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και με όπλο την άμυνα διατήρησε χαμηλά το σκορ και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά με 13-16. Όμως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα της Κομοτηνής, με τους Ικάρους να βρίσκουν πολλές λύσεις στην επίθεση και να εκμεταλλεύονται την αστοχία και τα λάθη των παικτών της ΑΕΚ, παίρνοντας το προβάδισμα και κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 37-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕ Κομοτηνης προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η ομάδα των Σερρών με την ψυχολογία στα ύψη και με τη στήριξη της έδρας ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό, έκλεισε την τρίτη περίοδο μπροστά με 60-42 και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 67-54.

Δεκαλεπτα: 13-16, 37-28 (ημίχρονο), 60-42, 67-54 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Σιμητόπουλος –Θεοδώρου

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ποριόπουλος) : Γρίψιος Π. 9, Γεωργιανός 10(1), Τράκας 10, Παρχαρίδης 3(1), Θολιώτης 15(1), Φώτογλου 20(3), Τσέλιος, Σίμογλου, Γρίψιος Χ., Μπουζουτσίδης, Γκούτζιας, Σταματόπουλος .

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 8, Βάκρινος 5, Λεχούδης 11, Κουτσοβασίλης 2, Παλάκης 4, Καραμπέκης 25.