Γ’ Εθνική: Δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της και γνώρισε την ήττα από τον Μακεδονικό η Δόξα Προσκυνητών

 

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν κατά διαστήματα πάρα πολύ καλή, έφτασε πάνω από τρεις φορές κοντά στο γκολ, αλλά ένα «βραχυκύκλωμα» στο τέλος του πρώτου ημίχρονου κόστισε στην Θρακιώτικη ομάδα που όσο και αν προσπάθησε μετά γνώρισε τελικά την ήττα, η οποία βέβαια δεν επηρεάζει καθόλου την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τρομερό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν σχετικά το παιχνίδι, αλλά ένα «βραχυκύκλωμα» τους στο τέλος του, τους κόστισε δύο γρήγορα γκολ, που έριξαν το ηθικό τους και τους έστειλαν στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων. Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας πίεσε ψηλά, μείωσε αρχικά με τον Βάσκο ενώ έφτασε κοντά και στην ισοφάριση τρεις φορές με τον ίδιο παίκτη.

Στο πρώτο μέρος και μέχρι το 40′ δεν είχαμε πολλές φάσεις. Πρώτος απείλησε ο Μακεδονικός, όταν στο 3ο μόλις λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Περτσά μετά το σουτ του Τσικόπουλου. Η Δόξα απάντησε στην προηγούμενη φάση, όταν ο Δραγανίδης βγήκε σε τετ α τετ στο 12′, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ. Επόμενη φάση αυτή του 43′ όταν ο Κοπατσάρη έβγαλε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας τον Ρωμαίο, ο οποίος σκόραρε για να κάνει το 0-1. Τρία μόλις λεπτά αργότερα αυτή τη φορά έβγαλε την ασίστ ο Ρωμαίος για τον Κοπατσάρη που νίκησε και πάλι τον Περτσά για το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλύτερα και πιο αποφασισμένη για να μειώσει και να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 1-2, όταν στο 53′ ο Βάσκος κατάφερε να σκοράρει για άλλο ένα ματς και να φτάσει τα δέκα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το γκολ η ομάδα των Προσκυνητών συνέχισε να πιέζει ψηλά και δημιούργησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, κυρίως με τον σκόρερ Βάσκο, αλλά δεν τις εκμεταλλέυθηκε και γνώρισε την ήττα. Σημαντικότερες ευκαιρίες για την Δόξα τα τρία τετ α τετ του Βάσκου στο 71′, στο 90′ και στις καθυστερήσεις, αλλά δυστυχώς κανένα από αυτά δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη και τελικά η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάγκα γνώρισε την ήττα με 1-2. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα τερματίζει στην 13η θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχοντας 6 νίκες συνολικά.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Πουρλιάγκας): Περτσάς, Δημητριάδης, Καραγιαννίδης, Λειβαδιώτης, Μόσχος, Τρίχας, Πρασιωτης, Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Καμζέλας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Ζιώγας, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τζουβάρας, Πιριτζάους, Τσικόπουλος, Δούφας, Βλαδίκας, Παπουτσίδης, Ρωμαίος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ