Αυλαία για τις τρεις ομάδες της Θράκης με μάχη ανόδου για την ΑΕ Κομοτηνής (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τρία μέτωπα θα βρει η σημερινή Κυριακή για τελευταία φορά τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. Αδιάφορα παιχνίδια για Ασπίδα και ΓΑΣ , ενώ αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής δίνει παιχνίδι ανόδου.

Στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ ολοκληρώνει το φετινό μαραθώνιο της Β’ Εθνικής η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία θα τερματίσει στην υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ σε εθνικά πρωταθλήματα. Το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ είναι αδιάφορο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να υποβιβάζεται την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αποστολή συμμετέχουν 9 παίκτες, καθώς λόγω των εξετάσεων δεν υπολογίζονται οι παίκτες που προέρχονται από τις ομάδες παίδων και εφήβων. Έτσι στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν οι Στεφανίδης, Κουτσογιάννης, Παπαδάκης, Πετς, Γρούδος, Μανδαλάκης, Ασημάκης, Μασμανίδης και Τσιώγκας.

Μάχη ανόδου δίνει η ΑΕ Κομοτηνής στις Σέρρες με αντίπαλο τους Ικάρους. Η ομάδα της Κομοτηνής με νίκη πάνω από 7 πόντους ανεβαίνει στη Β’ Εθνική. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ανεβαίνουν οι Ίκαροι, ενώ αν η ΑΕΚ νικήσει με έξι πόντους τότε θα βγούνε κομπιουτεράκια. Η ΑΕ Κομοτηνής θα βρεθεί στο γήπεδο που είχε πανηγυρίσει πριν δύο χρόνια την άνοδο στη Γ’ Εθνική και θα προσπαθήσει και σήμερα να κάνει το ίδιο. Η προετοιμασία κύλησε χωρίς εμπόδια με τους αθλητές να είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ γίνεται προσπάθεια ο Σταύρος Χονδρόπουλος να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, καθώς μέσα στην εβδομάδα παρουσιάστηκε στο στρατό

Αδιάφορο παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος υποδέχεται τον Ορφέα Νέου Σκοπού, θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα της Κομοτηνής θα τιμήσει τον Νεοκλή Λεχούδη, παραδίδοντας στη σύζυγό του, Βούλα Νακούση-Λεχούδη, μια φανέλα ΓΑΣ Κομοτηνή 40 χρόνια με το όνομα του. Το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 16:00, λόγω του ημιμαραθωνίου που διαξάγεται στην Κομοτηνή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ