Super League: Παρελθόν από την Ξάνθη ο Μιχάλης Ζαρόπουλος! Ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την ομάδα…

 

Ήρθε στην Ξάνθη το 2010, όντας 18 χρονών, εντάχθηκε αρχικά στις ακαδημίες, όπου και πρωταγωνίστησε, και εν συνεχεία υπέγραψε στην ανδρική ομάδα, όμως πλέον ο κύκλος του Μιχάλη Ζαρόπουλου στην Θράκη φαίνεται πως έκλεισε, με τον ίδιο να ευχαριστεί την ομάδα και να ανακοινώνει έμμεσα την αποχώρηση του.

Μετά, λοιπόν, από 9 ολόκληρα χρόνια, και αρκετές εμπειρίες που αποκόμισε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος αποχωρεί από την ομάδα της Ξάνθης και θα ψάξει πλέον το μέλλον του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Στα χρόνια που έμεινε ο Μιχάλης Ζαρόπουλςο στην ομάδα της Θράκης, έπαιξε σε 22 αγώνες, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1980 λεπτά. Ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ευχαρίστησε την ομάδα της Ξάνθης για αυτά τα 9 χρόνια που πέρασε σε αυτήν, αλλά και εξέφρασε την πίστη του πως σε αυτή τη διάρκεια έκανε πολλούς καλούς φίλους και στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στην πόλη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 9 χρόνια στα οποία πέρασα έντονες στιγμές χαράς αλλά και λύπης….θα αποτελούν για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και ξέρω πώς έχω κάνει φίλους τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη που θα τους έχω για παντα…εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την νέα σεζόν να πετύχει κάθε στόχο»…