Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Μεγάλο παιχνίδι στις Σέρρες, με την ΑΕ Κομοτηνής να αντιμετωπίζει τους τοπικούς Ίκαρους. Η ομάδα της Κομοτηνής με νίκη πάνω από 7 πόντους ανεβαίνει στη Β’ Εθνική. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ανεβαίνουν οι Ίκαροι, ενώ αν η ΑΕΚ νικήσει με έξι πόντους τότε θα βγούνε κομπιουτεράκια. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕ Κομοτηνής είχε ηττηθεί με 65-71. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σιμητόπουλος και Θεοδώρου από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Ορφέα Νέου Σκοπού, σε έναν αγώνα όπου θα τιμηθεί η μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΓΑΣ είχε νικήσει με 65-67. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντούρας και Ρούντσιος από το Σύνδεσμο Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, εκτός από την αναμέτρηση ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού που θα ξεκινήσει στις 16:00. Οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Ποταμουδιών:  Αστέρας Καβάλας – Μακεδονικός (Παπαγεωργίου-Παπανικολάου Ι. (Μπρίγκος))

Κ.Γ. Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Ιωνικός Ιωνίας (Τσοκόλης-Καρκαλέτσης (Σακελαρίου))

Κ.Γ. Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού (Ντούρας-Ρούντσιος (Γκουρτσιλίδης))

Κ.Γ. Νεάπολης:  Νεάπολη – Ν. Μουδανιά (Γιαννούλης Αναστ.-Χατζηκώστας (Παπαδόπουλος Ν.))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Ακτή Ζέφυρος (Κοϊμτζόγλου-Δαμίγος (Παπαγεωργίου))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – ΑΕ Κομοτηνής (Σιμητόπουλος –Θεοδώρου (Δροσόπουλος))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Αγ. Βαρβάρα (Χρυσάφης-Θωμόπουλος (Βαφείδης))