Γ’ Εθνική: Με 19αδα αναχωρεί την Κυριακή για το τελευταίο ματς της σεζόν στο Λαγκαδά ο Ορφέας Ξάνθης

 

Πανέτοιμος να κλείσει μια πολύ όμορφη σεζόν με επιτυχίες και πάνω απ’όλες τις αρχικές προβλέψεις ο Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει την Κυριακή στον Λαγκαδά, ώστε αν αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με τον Μπάμπη Χατζημεστή να παίρνει μαζί του 19 παίκτες.

Με 2+1 σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει, λοιπόν, στον Λαγκαδά ο Ορφέας Ξάνθης και ο Μπάμπης Χατζημεστής και αυτό γιατί πέρα από τον τραυματία Λάζαρο Μαυρόπουλο που έχει χάσει τα παιχνίδια των τελευταίων δύο μηνών λόγω του κατάγματος που υπέστη στο ματς με τον Απόλλων Καλμαριάς, από το Κυριακάτικο ματς θα απουσιάσουν και ο τιμωρημένος Μελισσόπουλος, όπως και ο Γιάννης Καραγκιόζης, που αμφότεροι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Μπάμπης Χατζημεστής, λοιπόν, μετά την τελευταία προπόνηση, ανακοίνωσε και τους 19 παίκτες που συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ορφέα: Ρούφος, Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Θεοδωρίδης Κ., Θεοδωρίδης Χ., Τορομανίδης, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μεκερά, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Φεράτ, Χακή Τζαμπάζ, Χαλήλ Ιμπράμ, Χιντ Ιμέρ, Μουμίνογλου.