Στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού οι προπονήσεις της Ροδόπης 87 μέχρι τον Ιούνιο

 

Στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο θα συνεχιστούν από την Παρασκευή 20 Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου οι προπονήσεις της Ροδόπης 87.

Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ροδόπης ζήτησε το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού από τον ερασιτέχνη, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να συνεχιστούν εκεί οι προπονήσεις της Ροδόπης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά από τις 6:00 έως τις 8:00 το απόγευμα, θα συμμετέχουν κανονικά οι παίκτριες της ομάδας, ενώ θα είναι ανοιχτές σε κορίτσια ηλικίας 8-18 ετών, που έχουν πάθος και τους αρέσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ροδόπης και η αφίσα των προπονήσεων:

Από την Παρασκευή 20.5.17 και μέχρι τέλος Ιουνίου τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας και όσα κορίτσια έχουν πάθος με το ποδόσφαιρο θα κάνουν τις προπονήσεις τους (6-8 Μ.Μ. σχεδόν καθημερινά) στο προπονητικό Κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο.
Η γυναικεία ομάδα της Κομοτηνής είχε και συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με τον Πανθρακικό μας.
Η ΠΑΕ Πανθρακικός μετά την απόσυρση από το πρωτάθλημα “παρέδωσε”, μέχρι στιγμής, τη συνέχεια στον Ερασιτέχνη Πανθρακικό (ακαδημία Πανθρακικού).
Έτσι ο ΑΠΣ Πανθρακικός (σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου) έδωσαν την έγκριση, σε πρώτη φάση, τα κορίτσια της Ροδόπης 87 (μικρά και μεγάλα) να προπονούνται στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Κικιδίου.
Θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα με στόχο την συνεργασία του ΑΠΣ Πανθρακικού με τον ΓΑΠΣ Ροδόπη 87.