Στην Πράγα για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων ο Στέφανος Κουμπαράκης

 

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας Πράγα βρίσκεται ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, Στέφανος Κουμπαράκης, καθώς από 20-28 Μαΐου θα διεξαχθεί εκεί το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων.

Ο Κουμπαράκης είναι ένας εκ των δύο Ελλήνων διαιτητών που επιλέχτηκαν να σφυρίξουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Σταύρο Μάνταλο της ΕΠΣ Καβάλας να αποτελεί τον άλλον διαιτητή. Ο Στέφανος Κουμπαράκης θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους διαιτητές της χώρας μας, ενώ φέτος σφύριξε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Super League.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την Ελλάδα σε αγόρια και κορίτσια μετέχει το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα τα αγόρια για να φτάσουν στον τελικό απέκλεισαν το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης. Στα αγόρια θα υπάρχουν έξι όμιλοι των έξι ομάδων ενώ για τα κορίτσια θα είναι δύο όμιλοι των έξι ομάδων.

Οι χώρες που θα συμμετάσχουν είναι η Ελλάδα, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία , Γουατεμάλα, Ουγγαρία, Χιλή, Κίνα, Ταϊπέι, Λουξεμβούργο, Ινδία, Ν. Ζηλανδία, Κατάρ, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Ελληνική ομάδα των αγοριών θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, το Κατάρ, τη Σλοβενία, τη Φιλανδία και το Βέλγιο για τον Δ΄ όμιλο, ενώ τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν στον Α’ όμιλο τη Γαλλία, την Τσεχία, τη Φιλανδία, την Τουρκία και την Χιλή.