Η πολυσυλλεκτική παρέα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που παρακολούθησε μέσω… ThrakiSportS τον ημιτελικό του Ολυμπιακού στην Πόλη

 

Τέσσερα μεγάλα ονόματα του θρακιώτικου αθλητισμού που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για την τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Συνεδρίου, παρακολούθησαν από τον υπολογιστή του ThrakiSportS την εξέλιξη στον μεγάλο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «πατριάρχης» ή… «πρύτανης του μπάσκετ» στην Κομοτηνή Κούλης Ταξιλδάρης, έχοντας εφοδιαστεί με ένα απαραίτητο καφεδάκι, ήρθε λίγο πριν την επίσημη έναρξη του συνεδρίου του  ΤΕΦΑΑ για να παρακολουθήσει από την οθόνη του υπολογιστή του ThrakiSportS την αναμέτρηση.

Μαζί του και ο προσωπικός του φίλος και καθηγητής Αθλητιατρικής του ΔΠΘ Γιώργος Γκοδόλιας, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας. Χάρη σε αυτούς τους δύο, άλλωστε, θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κομοτηνή ο ομοσπονδιακός προπονητής στο ποδόσφαιρο Μίχαελ Σκίμπε.

Πέρα από τους Ταξιλδάρη, Γκοδόλια και Βρύζα ωστόσο, στην πολυσυλλεκτική παρέα που γύρω από τον υπολογιστή του ThrakiSportS για να παρακολουθήσει την εξέλιξη του ημιτελικού της Ευρωλίγκας προστέθηκε και ο αλεξανδρουπολίτης Τάσος Καλλιτσάρης, προπονητής κολύμβησης του ΟΦΘΑ, ο άνθρωπος που έκανε παραολυμπιονίκη τον Δήμο Μιχαλεντζάκη.

Και την ίδια στιγμή, πιο πίσω, οι τελευταίες πινελιές και ετοιμασίες ενόψει της τελετής έναρξης στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου για τρεις μέρες θα χτυπά η καρδιά του επιστημονικού προσωπικού του αθλητισμού της χώρας…