Παραιτήθηκε από την προσωρινή διοικούσα της ΕΠΟ πρώην καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

 

Ο επί δεκαετίες καθηγητής της Νομικής Σχολής Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Απόστολος Γέροντας, που είχε διοριστεί το περασμένο φθινόπωρο μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει παραιτηθεί από την θέση αυτή.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης της εφημερίδας “Άποψη” Βίκτορας Μητρόπουλος, από τους καλύτερους γνώστες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, μιλώντας στην εκπομπή “Δίκη στον Σκάι” του Κυριάκου Θωμαΐδη.

«Γιατί δε μας λένε πως ο κύριος Γέροντας έχει παραιτηθεί και έχουν μείνει μόνο ο κύριοι Δρόσος, Μπάρτζης, Βρύζας, Δέδες οι οποίοι προσπαθούν να εξυπηρετούν τα αφεντικά τους. Ο Βρύζας τον ΠΑΟΚ, ο Δέδες την ΑΕΚ και οι υπόλοιποι τον κύριο Παππά που τους διόρισε;

Μας έφεραν για να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα τον εκπρόσωπο του πιο διεφθαρμένου ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, του κυπριακού. Τον κύριο Κουτσοκούμνη!», είπε μεταξύ άλλων ο Βίκτορας Μητρόπουλος στην τηλεοπτική του εμφάνιση.

Επιβεβαίωση της πληροφορίες δεν υπήρξε από την ΕΠΟ, ούτε όμως και διάψευση. Θα έλεγε μάλιστα κανείς ότι η σχετική αποκάλυψη του κ. Μητρόπουλου σχεδόν δεν έχει αναπαραχθεί από κανένα μέσο ενημέρωσης, πέραν της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας που διαθέτει ο ίδιος…