Φιλική νίκη του Άρη Αβάτου επί της Κ20 της Ξάνθης στη φιέστα των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Δεδομένου πως η ομάδα του Αβάτου τελείωσε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, οι ιθύνοντες του Άρη αποφάσισαν να κάνουν τη φιέστα και την απονομή του πρωταθλήματος πριν το τέλος του φετινού «μαραθωνίου», παίζοντας παράλληλα και ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 της Ξάνθης το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν δύο ημίχρονα που διήρκεσε 40 λεπτά το καθένα, με τον Άρη Αβάτου τελικά να αναδεικνύεται νικητής με σκορ 3-2. Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης Αβάτου κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Ξάνθης, με τον Δεσύλλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του απευθείας, και να νικά τον Νεόφυτο Σαββίδη για το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Ψεμματάς νίκησε τον Δημήτρη Αμουτζάκη και ισοφάρισε για την Ξάνθη σε 1-1, ενώ στο 56′ έγινε και το 1-2, όταν ο Βασίλης Κουτσούμπας σε μια προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Παρ’όλα αυτά η μέρα ήταν αφιερωμένη στον Άρη Αβάτου, και δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς νίκη του, γιαυτό και οι παίκτες του Άρη βρήκαν τον τρόπο και αντέδρασαν στα δύο τέρματα της Ξάνθης. Αρχικά ο Εφεντόπουλος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, για να έρθει στο 75′ ο Δόντσος με ωραία κεφαλιά «ψαράκι» για να γράψει το τελικό 3-2. Προηγουμένως ο Δόντσος είχε την ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα γκολ, όμως είδε τον Σαββίδη να αποκρούει το πέναλτι του.

Στο γήπεδο των Μαγγάνων έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, ενώ από πλευράς Ξάνθης ήταν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης.

Άρης Αβάτου (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Παπαδιώτης, Τατσίδης, Βασιλειάδης Ι., Σουκρήογλου, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Κουτσούμπας, Χαριτίδης, Δεσύλλας.

Επαιξαν και οι: Εφεντόπουλος, Δασκαλάκης, Βασιλειάδης Γ. Ντουμπάν Τουράν

Ξάνθη Κ20 (Κώστας Προδρομίτης): Σαββίδης, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τενεκές, Παπαδόπουλος Λ., Καπτέλι, Τζιβανόπουλος, Χατζής, Τσάπαρης.

Επαιξαν και οι: Ιωσηφίδης, Χασάνογλου, Πεταλωτής, Γκίκας, Αλεξάνδρου

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ