Photos: 15 κλικ από τη γιορτή της Ασπίδας και τις βραβεύσεις προς τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα της Ξάνθης

 

Η Ασπίδα Ξάνθης έδωσε την Κυριακή το απόγευμα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, δίνοντας χαρακτήρα γιορτής, καθώς η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς η ομάδα της Ξάνθης τερματίζει στην υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών.

Ο κόσμος γέμισε για μία ακόμα φορά το κλειστό του Ευμοίρου, δίνοντας για τελευταία φορά φέτος το θερμό του χειροκρότημα στους παίκτες της Ασπίδας.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έγιναν τρεις κληρώσεις, με δύο παιδιά από τις Ακαδημίες να κερδίζουν μία περίοδο στις κατασκηνώσεις Happy Days στη Χαλκιδική, ενώ ένας τυχερός κέρδισε μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας. Επίσης η Ασπίδα βράβευσε τους ανθρώπους που βοήθησαν έμπρακτα την ομάδα της Ξάνθης κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Στο τέλος της αναμέτρησης τα παιδιά των Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Ασπίδας.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ από το φακό του ThrakiSportS 15 κλικ από τη γιορτή που ετοίμασε η Ασπίδα Ξάνθης, καθώς και από τις βραβεύσεις: