LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ για τη Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών και τα υπόλοιπα παιχνίδια

Από την 7ήμερη εκδρομή στην Ιταλία και συγκερκιμένα στην Βενετία

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, η οποία περιέχει και ντέρμπι «Ελ Θράκικο», με τον Ορφέα να φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ την ομάδα της Δόξας Προσκυνητών.

Καλησπέρα σας! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στο Θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών. Στην γήπεδο του ΑΟΞ για το ThrakiSportS θα βρίσκονται ο Λευτέρης Παππούδης και η Έλενα Καρατζίδου.

Ώρα 16:07 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:13 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:19 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:25 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:31 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:35  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:36 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο γήπεδο του ΑΟΞ. 

Ώρα 16:38 Για τον Ορφέα Ξάνθης η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι οι: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χαλήλ Ιμπράμ, Θεοδωρίδης Χ., Χιντ Ιμέρ, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Ώρα 16:40 Από την άλλη πλευρά για την Δόξα Προσκυνητών θα ξεκινήσουν οι: Περτσάς, Δημητριάδης, Φουρκάν, Καραγιαννίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Κεϊτά.

Ώρα 16:43 Στον Ορφέα που εχει 40 βαθμούς και ανέβηκε πλέον στην πέμπτη θέση θέλουν το πέμπτο σερί τρίποντο, ώστε στα τελευταία παιχνίδια να διατηρηθούν πάνω από την Νάουσα, στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ώρα 16:45 Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει ίσως καλύτερα από ότι στην Ξάνθη θέλει την νίκη, ώστε να φτάσει τις 11 νίκες τη φετινή σεζόν, και την 5η νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 16:47 Από την άλλη η Δόξα Προσκυνητών θα μεταβεί στην Ξάνθη για να πάρει τη νίκη έτσι, ώστε να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία ενδεχομένως να φτάσει τον Αλμωπό Αριδαίας  που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω από την ομάδα της Κομοτηνής

Ώρα 16:51 Η κακοκαιρία συνεχίζεται αμείωτα στην Ξάνθη, όπου πριν λίγο είχαμε και χαλάζι. Πάντως ο αγώνας θα ξεκινήσει κανονικά.

Ώρα 16:54 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σημίδης, με βοηθούς τους Τερζόπουλος, Τσίτσος

Ώρα 16:57 Μετράμε πλέον αντίστροφα για την σέντρα του αγώνα, λιγότερο από τρια λεπτά απομένουν για το πρώτο σφύριγμα.

Ώρα 17:00 Σέντρα στο γήπεδο του ΑΟΞ!

5′ Στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης ο Ορφέας πιέζει αρκετά ψηλά, ενώ η Δόξα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

8′ Γκοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Λαζαρίδης έκλεψε τη μπάλα, βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Περτσά και τον νίκησε για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

13′ Καμία ιδιαίτερη φάση στο πρώτο πεντάλεπτο μετά το γκολ του Ορφέα. Βέβαια και ο καιρός δεν βοηθά τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις.

18′ Η Δόξα Προσκυνητών πιέζει κάπως πιο ψηλά και προσπαθεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

23′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών! Σέντρα του Δημητριάδη απο δεξιά, ο Βάσκος έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

25′ Γκοοοοολ για την Δόξα προσκυνητών!! Το γκολ ο Βάσκος, με σουτ στην κλειστή γωνία του Ρούφου! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-1.

28′ Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Γιάννης Καραγκιόζης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τους αμυντικούς της Δόξα να μην απομακρύνουν σωστά, τη μπάλα να καταλήγει στον Κατρανίτσα που έπιασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

29′ Γκοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών!! Ο Τρίχας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έκανε την ανατροπή για την ομάδα του! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2!

32′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, για τον Γιάννη Μπουνταγκίδη, για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα κοντά στο χώρο του κέντρου.

36′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τον Γιάννη Καραγκιόζη, που ανέκοψε την αντιπίθεση των φιλοξενούμενων.

40′ Καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Γιάννη Καραγκιόζη, με τη μπάλα να φτάνει τελικά στον Μπουνταγκίδη, που επιχείρησε ένα σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2.

Ώρα 17:46 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:49 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 17:51 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:53 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 17:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:57 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:00 Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός 0-0, ΑΟ Καρδίας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Μακεδονικός Φούφας – Καμπανιακός 0-2, Νάουσα – Δόξα Δράμας 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 α.α. Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

Ώρα 18:01 Έναρξη του δεύτερου μέρους στην Ξάνθη!

46′ Διπλή αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης, ο Βασίλης Καραγκιόζης μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Χαλήλ Ιμπράμ και ο Μελισσόπουλος παίρνει τη θέση του Θεοδωρίδη.

50′ Άλλη μια κίτρινη στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τον Μελισσόπουλο.

52′ Καλή φάση για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Μελισσόπουλο να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και τον Περτσά να αποκρούει δύσκολα στη γωνία του.

56′ Γκοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Βασίλης Καραγκιόζης έκανε μια σέντρα, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να πιάνει ένα ωραίο, σκαφτό σουτ και να νικά τον Περτσά! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-2.

60′ Νέα ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, αλλά να βλέπει τον Περτσά να αποκρούει και πάλι με δυσκολία κρατώντας το 2-2.

60′ Πρώτη αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών, ο Ανυφαντάκης αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και δίνει τη θέση του στον Μόσχο.

Ώρα 18:26 Περίπου στο 65′ βρίσκονται όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Πάμε να δούμε τα σκορ: Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός 0-0, ΑΟ Καρδίας – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 3-0, Μακεδονικός Φούφας – Καμπανιακός 0-3, Νάουσα – Δόξα Δράμας 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-2, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 α.α. Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

71′ Κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι! Ο Μελισσόπουλος που μπήκε πριν λίγο στο παιχνίδι είχε μια αψιμαχία με τον Μόσχο και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

76′ Δεύτερη αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών, στη θέση του Κατσαρού ο Κλης.

78′ Καλή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Βάσκου, ο Ρούφος έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.

81′ Γκοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών! Ο Βάσκος με ωραία ντρίμπλα απέφυγε τον Χακή Τζαμπάζ, και νίκησε τον Ρούφο για να βάλει και πάλι την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-3!

Ώρα 18:41 Περίπου στο 80′ βρίσκονται όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Πάμε να δούμε τα σκορ: Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός 0-0, ΑΟ Καρδίας – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 3-0, Μακεδονικός Φούφας – Καμπανιακός 2-3, Νάουσα – Δόξα Δράμας 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-3, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 α.α. Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών, στη θέση του Κεϊτα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο ο Καμζελάς.

90′ Κίτρινη κάρτα για τον Δημητριάδη.

90+1′ Γκοοοοοολ για Ορφέα Ξάνθης!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη, η μπάλα πέρασε από όλους, και αιφνιδίασε τον Περτσά. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 3-3!

90+3′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Γιάννη Καραγκιόζη, που πάει προς τα αποδυτήρια. Ο Ορφέας θα τελειώσει το παιχνίδι με 9 παίκτες!

Ώρα 18:51 Τέλος του αγώνα! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 3-3!!

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την αγωνιστική από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους έξι χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…