ΕΠΣ Έβρου: Τα… γεννητούρια και το «ΌΛΕ, ΟΛΕ» της Νίψας για την κατάκτηση του τίτλου (+video)

 

Το πρωτάθλημα στον Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας κατέκτησε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και μαθηματικά η ΠΑΕ Νίψας μετά και την νίκη της στον Δορίσκο με 0-3 αν και βολευόταν με την ισοπαλία.

Για την ιστορία σκόρερ ήταν οι Γκουντενούδης, Λαμπάκος και ο Θόδωρος Πεχλιβανίδης. Μετά το τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το καθιερωμένο ΟΛΕ προς τους “πιστούς” φίλους της ομάδας, ενώ αφιέρωσαν την νίκη και στον συμπαίκτη τους Ηλία Κατσέλη που έγινε την Τετάρτη για δεύτερη φορά πατέρας και στο παιχνίδι με την Μάκρη σταματά το ποδόσφαιρο μετα από καριέρα στην Δ’ Εθνική με την Θύελλα Ελεούσης και στο τοπικό Έβρου στο Άλεξ, Καππαδόκες και στην Νίψα.

Μάλιστα παίκτες ομάδας τον επισκέφτηκε στην κλινική, ενώ και η ομάδα του ευχήθηκε τα καλύτερα για την γέννηση του γιου αφού ο Γιαννιώτης στην καταγωγή Ηλίας έχει μια τρίχρονη κόρη την Ελισσάβετ: Αντιπροσωπεία της ομάδα επισκέφθηκε τον ποδοσφαιριστή μας ΚΑΤΣΕΛΗ Ηλία, ο οποίος έγινε χθες για δεύτερη φορά πατέρας. Διοίκηση, Προπονητής και Συμπαίκτες, σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, να είναι: Υγιεία, Καλότυχο και να πάρει από το ταλέντο σου στο ποδόσφαιρο!!!!!!!!”