Ντοκουμέντο: Τα 25 αθλητικά σωματεία του Δήμου Ορεστιάδας που επιχορηγούνται για το 2017 και τα ποσά που λαμβάνουν

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας, κατά την διάρκεια της οποίας ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ήταν η έγκριση επιχορήγησης των αθλητικών συλλόγων για το 2017.

Το συνολικό ποσό που εγκρίθηκε για την παραπάνω επιχορήγηση  είναι 65.050,00 ευρώ  προς συνολικά 25 αθλητικούς συλλόγους για να τα χρησιμοποιήσουν με σκοπό την υλοποίηση δράσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτηση τους.

Το πρωί της Παρασκευής (12/5) αναρτήθηκε στην Διαύγεια και η απόφαση περί της επιχορήγησης, με την επισήμανση ότι  για το έτος 2017 υπάρχει αύξηση του ποσού της επιχορήγησης για κάθε άθλημα και για κάθε αγωνιστική κατηγορία. Αναφέρονται αναλυτικά τα 25 σωματεία που λαμβάνουν επιχορήγηση και τα ποσά που λαμβάνουν, ενώ σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το ποσό των συνολικών επιχορηγήσεων από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υπερβεί τις τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ συνολικά ετησίως, ο επιχορηγούμενος σύλλογος οφείλει να αναρτά στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος Διαύγεια τα στοιχεία των δαπανών οι οποίες αφορούν στα ποσά των επιχορηγήσεων.

Αναλυτικά η λίστα με τις επιχορηγήσεις του Δήμου Ορεστιάδας για το 2017, όπως αναρτήθηκε στο Διαύγεια έχει ως εξής: