Η φωτο-ντοκουμέντο του… γυαλάκια Σπαλιάρα ως μέλους της Εθνικής Παίδων σε ηλικία 15 ετών που αποκάλυψε θρακιώτικη ιστοσελίδα!

 

Μια πανελλήνια αποκλειστικότητα για ένα πρόσωπο που κυριαρχεί τους τρεις τελευταίους μήνες στην επικαιρότητα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια θρακιώτικη ιστοσελίδα. Αφορά τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον πρωταγωνιστή του Survivor, με τα «κατορθώματα» του οποίου στο συγκεκριμένο τηλεριάλιτι της τηλεόρασης του Σκάι ασχολούνται εκατομμύρια Έλληνες.

Το πρώην μέλος των «Διασήμων» και τώρα των «Μαχητών», δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Πριν δυο χρόνια, έγινε χαμός με εκείνη την φοβερή του δήλωση ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες, που φυσικά τον ακολουθεί συνέχεια. «Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες» είχε απαντήσει στην ερώτηση με πόσες γυναίκες έκανε sex.

Έχει γραφτεί ότι ο Σπαλιάρας πριν γίνει μοντέλο και μετά ηθοποιός, έπαιζε μπάσκετ στον Κρόνο και στον Παπάγου. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Ομάδας του μπάσκετ και συγκεκριμένα αυτής των Παίδων, συμμετέχοντας μάλιστα σε διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό εν έτει 1991. Και σχεδόν κανείς, ίσως ούτε ο ίδιος ο Σπαλιάρας, γνωρίζει ότι υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο από τότε.

Μόνο στο evros-news.gr: Ο Γιάννης Σπαλιάρας 15 χρόνων διεθνής με την εθνική μπάσκετΤο θέμα αποκτά θρακιώτικη διάσταση, καθώς την σχετική αποκάλυψη κάνει στην σχετικά καινούρια ειδησεογραφική ιστοσελίδα evros-news.gr (δεν έχει πάνω από έναν μήνα λειτουργίας) ο καλός φίλος και παλιός συνεργάτης του ThrakiSportS Κώστας Πιτιακούδης, ο οποίος εξασφάλισε και παρουσιάζει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες του Σπαλιάρα με την Εθνική Ομάδα Παίδων σε διεθνές τουρνουά που έγινε το 1991 στο Rochelle  της Γαλλίας.

Ο Σπαλιάρας είναι εντελώς αγνώριστος φυσικά σε σχέση με τώρα, αφού ήταν τότε 15 χρόνων και φοράει… γυαλιά μυωπίας. Οι συμπαίκτες του τότε στην Εθνική Ομάδα, όπου είχε κληθεί ως παίκτης του Κρόνου, λένε ότι ήταν «πολύ συνεσταλμένο παιδί». Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «δεν έπαιρνε μέρος στις πλάκες που έκαναν», απέφευγε τα πολλά-πολλά και έτσι όπως ήταν με τα γυαλιά που βλέπετε και στην φωτογραφία, τον αποκαλούσαν «σπασίκλα». Μάλιστα σε σχέση με τις πρόσφατες χιλιάδες κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, υποστηρίζουν ότι στα ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού με την Εθνική, όπου αρκετοί έψαχναν τρόπους να προσεγγίσουν κοπέλες, αυτός προτιμούσε να κάθεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

«Ως μπασκετμπολίστας ήταν μέτριος, αγωνιζόταν ως ψηλός (8άρι) και συνήθως χρησιμοποιούνταν αλλαγή για λίγα λεπτά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Λένε πάντως ότι ήταν πολύ καλό παιδί και δεν δημιουργούσε προβλήματα ούτε στις αποστολές, ούτε στους αγώνες», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα του evros-news, που δημοσιεύει και την σχετική φωτογραφία – ντοκουμέντο: