Από αντίπαλοι στο μπαράζ της Καβάλας… άμεσοι συνεργάτες στην Εθνική Νανάς και Μούχλιας

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ νέος προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων είναι ο Στέφανος Νανάς, ο προπονητής του Αρχέλαου Κατερίνης που το περασμένο Σάββατο κέρδισε στο μπαράζ της Καβάλας τον Έβρο Σουφλίου και ανέβηκε στην Α2 Ανδρών.

Μάλιστα, ο Νανάς θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον προπονητή του Έβρου Σουφλίου και αντίπαλό του στο μπαράζ του περασμένου Σαββάτου Νίκο Μούχλια, καθώς και τον Παναγιώτη Λακασά.

Η πρώτη υποχρέωση της Εθνικής Παμπαίδων είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-11 Ιουλίου στο Ικόνιο της Τουρκίας, εφόσον φυσικά βρεθούν τα χρήματα για να πάει η αποστολή, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έχει υποστηρίξει ότι βρίσκεται στον… αέρα.

Μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο μαζί με τις Σερβία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Τουρκία, Φινλανδία, ενώ στο Β’ όμιλο είναι οι Ιταλία, Ρωσία, Τσεχία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Ισπανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Νανάς ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο του Άρη, πριν τον διαδεχθεί ο Κομοτηναίος Στράτος Γζουντέλης. Η μεγαλύτερη προπονητική του επιτυχία ήταν η κατάκτηση με την ΑΕΚ του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη πριν τρία χρόνια.

Επίσης ως παίκτης έχει κατακτήσει και ένα όπεν μπιτς βόλεϊ στην πρωτεύουσα του Έβρου την δεκαετία του ’90. Άλλωστε μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με την περιοχή μας, ωστόσο όποιος έχει σχέση με το βόλεϊ στην Ελλάδα υποχρεωτικά έχει περάσει από τον Έβρο…