ΕΠΣ Θράκης: Τέλος στα “όνειρα” της Ελπίδας Σαπών έβαλε ο Σερίφης της Δόξα Γρατινής στο φινάλε της αναμέτρησης!

 

Τέλος στα όποια όνειρα της Ελπίδας Σαπών για την πρωτη θέση έβαλε η αδιάφορη Δόξα Γρατινής που μετά την ισοπαλία στον Ίασμο απέδρασε με νίκη από τις Σάπες  και την άφησε 8 βαθμούς από την κορυφή και την Δόξα . Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Τάσου Μπόζη έβαλε δύσκολα σε μια ακόμη ομάδα της κορυφής και μετά την ισοπαλία στον Ίασμο χτύπησε στο φινάλε και “απέδρασε” με απρόσμενο τρίποντο μέσα στην έδρα της Ελπίδας που έχασε την ευκαιρία και αποχαιρέτησε τις λίγες ελπίδες που απέκτησε μετά του σουπερ διπλό στο Ν. Σιδηροχώρι (φώτο Νίκος Σωμαράκης).

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο με τις Σάπες να έχουν ένα δοκάρι στο 16′ όταν σε σέντρα του Πασχάλη ο αμυντικός της Γρατινής έκανε “τσαφ” στην μπάλα η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ταουσάν και έφυγε άουτ, όπως και στο φινάλε του ημιχρόνου έιχαν νέο δοκάρι σε μπέρδεμα της άμυνας της Γρατινής.

Με το ξεκίνημα του δέυετρου μέρους η Γρατινή προηγήθηκε 0-1 με πέναλτι του Σεφκέτ, σε μια φάση που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι την απόφαση του διαιτητή Δρακίδη. Στο 61′ όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ ο νεοεισερχών Βαγγέλης Καραθανάσης εκμεταλλέυτηκε την “αναμπουμπούλα” στην άμυνα της Γρατινής και ισοφάρισε με κοντινό πλάσε σε 1-1.

Στο τελευταίο μισάωρο η Ελπίδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ρίσκαρε για την νίκη πραγμα που πλήρωσε στο φινάλε όταν έχασε μεγάλη ευκαρία με τον Καραθανάση και με τους αμυντικούς να διώχνουν στην γραμμή και στην αντεπίθεση ο Σερίφης έκανε το 1-2 νικώντας τον Ποιμενίδη. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πασχάλης έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση αλλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταουξάν που κράτησε την νίκη γοήτρου για την ομάδα του.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Πασσάς, Ριζόπουλος,  Σωμαράκης, Παπαδόπουλος, Αλήοσμαν, Νεαζή ,Καραθανάσης Σ., Πασχάλης, Πάλι, Κουδούνης. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Βαγγέλης Καραθανάσης

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Ταουσάν Γιουξέλ, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος, Παπαδόπουλος, Κακουλίδης, Σερίφης, Σεφκέτ Σελήμ, Κυριακόπουλος, Τσιπλακίδης Α. , Ι. Μεχμέτ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Μυλωθρός, Κουκοβίνης και Χρυσαφίδης