Super League: Επιβλητική νίκη των εφήβων της Ξάνθης επί της Κέρκυρας

 

Την Κυριακή το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, ολοκληρώθηκε η πρότελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17, με την Θρακιώτικη ομάδα να υποδέχεται και να επικρατεί άνετα με ευρύ σκορ της αντίστοιχης ομάδας της Βέροιας.

Η Ξανθιώτικη εφηβική ομάδα επικράτησε εύκολα με 5-1 επί της αντίστοιχης τη Κέρκυρας κι έφτασε στους 64 βαθμούς στη βαθμολογία και παρέμεινε μόνη πρώτη, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν το σκορ με τον Θεοφυλάκη στο 23ο λεπτό, κι έκαναν το 2-0, γρήγορα με τον Δουλγέρη στο 28′. Στο 41′ ο ίδιος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και έκανε το 3-0. που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα μείωσε στο 52′ με το απευθείας φάουλ του Μάρδου, αλλά η Ξάνθη αντέδρασε άμεσα και τις έκοψε τις όποιες ελπίδες είχε, όταν στο 63′ ο Σπυριδωνίδης έκανε το 4-1, για να κλείσει το σκορ ο Ιωάννου στο 81′, γράφοντας το τελικό 5-1. Μάλιστα η νίκη θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά στο 87′ ο Ιωάννου δεν κατάφερε να σκοράρει και πάλι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Καλαϊτζής, Ποδάρας, Θεοφυλάκης (76′ Τηλαβερίδης), Τενεκές, Τριανταφύλλου (46′ Σπυριδωνίδης), Μελιόπουλος, Γκατζόγιας (65′ Κιούπης), Γράβας (60′ Τσιτσεκίδης), Ιωάννου, Δουλγέρης (65′ Ισμέτ), Σουλεϊμάν.