Γ’ Εθνική: Προηγήθηκε αλλά αυτοκτόνησε και έμεινε στην ισοπαλία η Δόξα Προσκυνητών με τον Λαγκαδά

 

Η Δόξα Προσκυνητών το απόγευμα της Κυριακής υποδέχθηκε στην έδρα της την ΑΠΕ Λαγκαδά, μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά δέχθηκε άλλα δύο και έμεινε στην ισοπαλία, σε ένα ματς που ομολογουμένως άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι για τους Προσκυνητές, αφού μόλις στο 2′ ο Κατσαρός έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Βάσκο, που νίκησε τον Καρυπίδη για να γράψει το 1-0 από πολύ νωρίς. Η Δόξα στη συνέχεια πίεσε ακόμα πιο ψηλά, κυνήγησε το δεύτερο γκολ, το οποίο και δεν άργησε να έρθει. Στο 22ο λεπτό, λοιπόν, ο Φουρκάν τροφοδότησε ωραία τον Βάσκο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, και νίκησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι τον Καρυπίδη για το 2-0. Ο Λαγκαδάς προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ των γρήγορων γκολ που δέχθηκε και τα κατάφερε, έστω και στο παρα πέντε, μειώνοντας στο 42′ σε 2-1 με το τέρμα του Παυλίδη, λίγο πριν οι ομάδες αποσυρθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η Δόξα δεν μπήκε όσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε βέβαια ευκαιρίες, αλλά ο Λαγκαδάς ήταν πιο αποφασισμένος. Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, πίεσαν ψηλά, και κατάφεραν στο 64′ να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν ο 16χρονος που πρόσφατα προωθήθηκε από τις ακαδημίες του Λαγκαδά, στην ανδρική ομάδα, Ζλατίντσης νίκησε τον Περτσά και διαμόρφωσε το 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Λαγκαδάς ήταν πιο καλά διαβασμένος και διατήρησε το 2-2, με αποτέλεσμα οι ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Φουρκάν, Δραγανίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Κατσαρός, Ανυφαντάκης, Κεϊτά, Βάσκος, Ιωαννίδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καρυπίδης, Μπούχαλης, Καραμπάς, Κωντέον, Καραμανλής, Αγγελίδης, Πολίτης, Πολύζςο, Ζλατίντσης, Παυλίδης, Σκαθαρούδης.