B’ Εθνική: Ήττα στο φινάλε του πρωταθλήματος για την Ροδόπη ’87 από τις πρωταθλήτριες “μπέμπες” των Τρικάλων

 

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της Ροδόπη ’87 και ηττήθηκαν 0-4 απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα όπως τα Τρίκαλα που πανηγυρικά επιστρέφουν ένα χρόνο μετά στην Α Εθνική.

Τα γκολ για τα Τρίκαλα που αγωνίστηκαν με πολλές νεαρές πέτυχαν η Παναγιωτίδη στο μόλις 2’με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενω η ίδια είχε και δοκάρι στο 27′.  Το 0-2 έγινε από την 14χρονη Τσακνάκη στο 38΄από το ύψος του πέναλτι με πλασέ και και 44΄το 0-3 παλι με σουτ της Τσακνάκη. Η Ροδόπη απείλησε στο 15’ και 44′ με απευθείας εκτέλεση φαουλ της Περιβολοπούλου αλλα αν και καλοχτυπημένα δεν βρήκαν στόχο.

Στο δευτερο μέρος η Ροδόπη ειχε καποια σουτ πάλι με την Περιβολοπούλου, τα Τρίκαλα ωστόσο ειχαν δυο ακόμα δοκάρια στο 76’ με την Χατζηκυριάκου σε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στο 88’ από φάουλ της Μπαρμπόσα στο οριζόντιο δοκάρι με την Κατσιγιάννη με κεφαλια στο 85′ να διαμορφώνει το τελικο 0-4.

Για τα Τρίκαλα αγωνίστηκε και η 12χρονη η Ελένη Πλακιά. Η ομάδα των Τρικάλων ταξίδεψε με το λεωφορείο της ΠΑΕ Τρίκαλα στην Κομοτηνή.

Διαιτητές οι Στρατούδης, Θάνος και Παπαχρήστου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Κακόψητου, Ζαχαριά, Κατερίνη, Γεωργοπούλου, Ψαρίδου, Περιβολοπούλου (75’ Αδάμου), Πατεράκη (79’ Αζρά), Γεωργαντά (70’ Αντωνοπούλου).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Λουλές) : Τσιαντά, Ευθυμίου (52’ Αργύρη), Ράκου, Γεραγόρη, Μπαρμπόσα, Πλακιά, Παναγιωτίδη (82’ Λουλέ), Βαϊτση, Χατζηκυριάκου, Τσιάρα, Τσακνάκη (46’ Κατσιγιάννη).