ΕΠΣ Έβρου: Οι δηλώσεις προπονητή και σκόρερ μετά την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΔ!

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου είναι πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Έβρου μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αρχιτέκτονας της προσπάθειας ήταν ο Γιάννης Αναστασιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη την κατάκτηση του τίτλου. «Όλη την χρονιά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι κατακτάμε δίκαια το πρωτάθλημα. Είχαμε ενεργητικό πάνω από 70 γκολ, παθητικό κάτω από δέκα. Αήττητοι είμαστε, πήραμε και το κύπελλο. Τα παιδιά ήταν όλη την χρονιά άριστοι», είπε μετά το τέλος του αγώνα που έστεψε πρωταθλήτρια την ΑΕΔ στο Ράδιο Έβρος ο προπονητής της ομάδας του Διδυμοτείχου.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και γενικά την διοίκηση, αλλά κυρίως τον αντιπρόεδρο Βούλη Μπιλιαράκη, που με επέλεξαν να κατευθύνω την ομάδα από την αρχή της σεζόν. Δεν θέλω να ξεχάσω τον Μπάμπη Παρασχούδη, τον γυμναστή και πρωτεργάτη της μεγάλης δουλειάς που κάναμε. Και φυσικά τον κόσμο. Θα μου μείνει αξέχαστη η χρονιά αυτή», πρόσθεσε ο Αναστασιάδης και κατέληξε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δύσκολα θα συμμετέχει στη νέα προσπάθεια στην Γ’ Εθνική: «Θα ήθελα να ευχηθώ στο Διδυμότειχο τη νέα σεζόν επιτυχίες και πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα για μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γωνιάδης που σκόραρε και πάλι ένα κρίσιμο γκολ για να ανατραπεί η εις βάρος της ΑΕΔ κατάσταση στο ματς με τον Άρδα Καστανεών είπε: «Εξαρχής δεν είχαμε το μυαλό μας στην Άνθεια. Έπρεπε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως του άλλου αγώνα. Ή αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο αγχωμένοι στην αρχή και για αυτό μείναμε λίγο πίσω στο σκορ. Το καταλάβαμε όμως, ανεβάσαμε απόδοση και σε συνδυασμό το παιχνίδι στην Άνθεια φτάσαμε στον τίτλο».

Σε σχέση με την παραμονή της ομάδας ανέφερε: «Η Γ’ Εθνική είναι σαφώς καλύτερη από το Α’ τοπικό, όσο για το αν θα συνεχίσω ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί στις συζητήσεις με την διοίκηση. Το κλίμα καλό, είμαστε όλοι δεμένοι σαν οικογένεια αλλά το τι θα γίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φανεί στην συνέχεια, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμα για αυτό. Ας χαρούμε για την ώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος».