LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης και ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται το Νέστο Χρυσούπολης, ενώ η Δόξα Προσκυνητών αντιμετωπίζει στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης τον ΑΟ Καρδίας.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 16:07 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:13 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 16:19 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 16:25 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:31 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:37  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:41 Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής: ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών, Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός, Λαγκαδάς – Καμπανιακός, Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης, Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Δράμας, Μακεδονικός Φούφα – Νάουσα και ΑΕ Ποντίων – Καβάλα 0-3 α.α.. Ρεπό έχει ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Ώρα 16:43 Περνάμε σιγά σιγά στις συνθέσεις. Για τον Ορφέα Ξάνθης ξεκινάνε τον αγώνα οι Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλίλ, Χαλίλ Ιμπραΐμ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μελισσόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουτακίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μουμίνογλου

Ώρα 16:47 Για τον Νέστο Χρυσούπολης η ενδεκάδα αποτελείται από τους Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Μαρκάκης Δ., Τσάκωνας, Μενίκου, Λάσπατζης, Φαμπιόλ, Τόρες, Κούτεφ

Ώρα 16:51 Για τη Δόξα Προσκυνητών η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Γιάννης Πουρλιάκας αποτελείται από τους Περτσάς, Αχμέτ Φουρκάν, Δραγανίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τριχάς, Κατσαρός, Ανυφαντάκης, Κεϊτά, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Ώρα 16:55 Για τον ΑΟ Καρδίας ξεκινάνε την αναμέτρηση οι Φαρμάκης, Μάντζιος, Μπιμπισίδης Γ., Κυβρακίδης, Γίδαρος, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Βόσδου, Χιντασέλι, Βερνάρδος, Χαρίσης.

Ώρα 16:58 Ξεκινάνε σε λίγο τα παιχνίδια της αγωνιστικής και μαζί φυσικά οι αναμετρήσεις του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών

Ώρα 17:04 Σέντρα σε όλους τους αγώνες. Ενημέρωση και για τα έξι παιχνίδια του πρώτου ομίλου

Ώρα 17:14 Τίποτα το ιδιαίτερο σε Ξάνθη και Νέους Επιβάτες σε αυτά τα πρώτα 10-15 λεπτά των δύο αγώνων των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 17:17 Πρώτο γκολ στον όμιλο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που ανοίγει το σκορ στην αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό. Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός 1-0

Ώρα 17:19 Δεύτερο γρήγορο γκολ για τον Απόλλων Καλαμαριάς που “καθαρίζει” από νωρίς το παιχνίδι. Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός 2-0

Ώρα 17:24 Ανοίγει το σκορ και ο Λαγκαδάς με αντίπαλο τον Καμπανιακό

Ώρα 17:32 Ημίωρο σε Ξάνθη και Νέους Επιβάτες, Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-0 και ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών 0-0

Ώρα 17:35 Πολλά γκολ στην Καλαμαριά, Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός 3-0

Ώρα 17:41 Δεύτερο γκολ για τον Λαγκαδά, που προηγείται του Καμπανιακού με 2-0

Ώρα 17:46 Δεν λέει να σταματήσει ο Απόλλων Καλαμαριάς, που πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ και κάνει το 5-0

Ώρα 17:49 Ημίχρονο στην Ξάνθη. Χωρίς τέρματα στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν όμως να μην είναι εύστοχες στην τελική προσπάθεια. Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Ώρα 17:51 Ημίχρονο στους Νέους Επιβάτες. Και εδώ δεν έχουμε σκορ, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες. ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών 0-0

Ώρα 17:53 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 17:55 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 17:57 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:59 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 18:01 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:03  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:04 Ξεκινάει σιγά σιγά το δεύτερο ημίχρονο στις αναμετρήσεις.

Ώρα 18:11 Γκοοοοοοοοοοολ στην Ξάνθη! Ο Ορφέας Ξάνθης ανοίγει το σκορ στο 55′ με τον Μελισσόπουλο. Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Ώρα 18:15 Γκολ για τη Νάουσα, που ανοίγει το σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό Φούφα

Ώρα 18:19 Πολυβόλο η Καλαμαριά, 6-0 το σκορ ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Εορδαϊκό

Ώρα 18:23 Διπλασιάζει τα τέρματα της η Νάουσα, που προηγείται με 0-2 του Μακεδονικού Φούφα

Ώρα 18:25 Βροχή τα γκολ στην Καλαμαριά, Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός 7-0

Ώρα 18:27 Παραμένει το 0-0 στους Νέους Επιβάτες, ενώ βρισκόμαστε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου

Ώρα 18:31 Ανοίγει το σκορ και η Δόξα Δράμας, που προηγείται με 0-1 του Αλμωπού Αριδαίας

Ώρα 18:34 Γκοοοοοοοοοοολ στους Νέους Επιβάτες! Ο Βάσκος στο 64′ σπάει την άμυνα του ΑΟ Καρδίας και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα των Προσκυνητών. ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών 0-1

Ώρα 18:38 Παραμένει το 1-0 στην Ξάνθη, ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα χωρίς τις καθυστερήσεις

Ώρα 18:46 Πλησιάζουμε στο τέλος, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι σε Ξάνθη και Νέους Επιβάτες

Ώρα 18:53 Τέλος στην Ξάνθη. Ένα γκολ του Μελισσόπουλου αρκούσε στον Ορφέα Ξάνθης για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Ώρα 18:56 Τέλος στους Νέους Επιβάτες. Μεγάλο τρίποντο ψυχολογίας για τη Δόξα Προσκυνητών. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών 0-1

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την αγωνιστική από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους έξι χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…