LIVE από τα Πηγάδια για την τελευταία αγωνιστική της Super League: ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Βέροια αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Super League, που διεξάγονται ταυτόχρονα, με ώρα έναρξης στις 19:00. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα δούμε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Super League με έμφαση προφανώς στο παιχνίδι της Ξάνθης στο γήπεδο των Πηγαδίων με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.

Ωρα 17:55  Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται και σήμερα την ίδια ώρα, έστω και αν πρακτικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον αφού όλα έχουν ξεκαθαρίσει: ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα μετέχουν στα πλέι οφ, οι δύο που υποβιβάζονται, ενώ έχει κλειδώσει και η 6η θέση για την Ξάνθη.

Ώρα 18:03 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:09 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:14 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:21 Χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 18:28  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:35  Λιγότερο από μισή ώρα για την έναρξη του αγώνα, που θα είναι ο τελευταίος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθης, ο ρουμάνος προπονητής θα τιμηθεί με πλακέτα από τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου πριν την έναρξη του ματς για την προσφορά του στην Ξάνθη, οι αρχηγοί θα του δώσουν μια φανέλα της ομάδας ενώ οι XanthiFans μια ανθοδέσμη.

Ωρα 18:39  Θυμηθείτε και την αποκλειστική αποχαιρετιστήρια συνέντευξη που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:43  Η τελευταία ενδεκάδα που παρατάσσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Τριάδης, Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ορφανίδης, Σιλά, Σβαρνάς.

Ωρα 18:46  Η υποβιβασμένη Βέροια ξεκινά με την εξής ενδεκάδα: Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Μιλιεβιτς, Αντονιάν, Ραδης, Λινάρδος, Δόρης, Νύκταρης, Χατζι, Κωνσταντινίδης.

Ωρα 18:50  Σε δέκα λεπτά η σέντρα και θυμίζουμε το πρόγραμμα των άλλων αγώνων: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Κέρκυρα, Πανιώνιος – Λεβαδειακόςς, Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής, Ατρόμητος – Πλατανιάς.

Ωρα 18:55  Πέντε λεπτά πριν την έναρξη ξεκινά το τελετουργικό για τον Λουτσέσκου.

Ωρα 18:58 Τρομερές στιγμές στα Πηγάδια. Ο Λουτσέσκου έχει δακρύσει στο αντίο του. Οι παίκτες της Ξάνθης του έδωσαν μια φανέλα με τις 108 συμμετοχές.

Ωρα 19:01  Πλακέτα από τον Πιαλόγλου, ανθοδέσμη από τους XanthiFans και με τυλιγμένος με κασκόλ της Ξάνθης ο Λουτσέσκου πάει να κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Ξάνθης.

1′ Εναρξη του αγώνα

10′   Χωρίς κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στα άλλα ματς έχει ανοίξει το σκορ ο Πανιώνιος αλλα ισοφάρισε αμέσως ο Λεβαδειακός.

20′  Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη με ποιον άλλον; Τον Χαμζά Γιουνές, Ο Τυνήσιος ανοίγει το σκορ και κάνει πανηγυρική την μέχρι στιγμής συγκινητική ατμόσφαιρα στα Πηγάδια. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 1-0

36′  Δοκάρι για την Ξάνθη. Πάλι με τον Γιουνές.

45′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!!! Ο Καρίμ Σολτάνι εκμεταλλεύθηκε μια αδυναμία της αντίπαλης άμυνας και με σουτ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ γράφοντας το 2-0! Ξάνθη – Βέροια 2-0!

45+1′ Τέλος του ημιχρόνου στα Πηγάδια, με την Ξάνθη λίγο πριν τη λήξη να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ξάνθη – Βέροια 2-0.

Ώρα 19:48 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:53 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:56 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:58 Χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 20:01  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου!

51′ Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γιουνές να έχει τον χώρο για ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή, να το επιχειρεί και την μπάλα να κοντράρει κάπου και να φεύγει για λίγο κόρνερ.

53′ Πολύ καλή φάση για την Ξάνθη, με τον Σολτάνι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, να σπάει την κατάλληλη στιγμή στον Γιουνές, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά λίγο πριν είχε προλάβει ο επόπτης να σηκώσει το σημαιάκι για οφσαϊντ στον Αλγερινό.

57′ Αλλαγές για την ομάδα της Βέροιας. Μπαίνουν στο παιχνίδι οι Μαυρίας και Ζυγκερίδης, παίρνοντας τις θέσεις των Κωνσταντινίδη και Νυκτάρη αντίστοιχα.

66′ Τρεις μαζεμένες αλλαγές κάνει ο Λουτσέσκου. Μπαίνουν στο παιχνίδι οι Παπαστεριανός, Ντε Λούκας και Λάζιτς και αντικαθιστούν τους Λουσέρο, Βασιλακάκη και Μεχία.

72′ Πέναλτι για την Ξάνθη!

73′ Γκοοοοοολ για την Ξάνθη!! Εκτελεί ο Γουνές και νικά τον Σαφαρίκα και δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του! Ξάνθη – Βέροια 3-0!

80′ Τίποτα το ιδιαίτερο από τα Πηγάδια, η Ξάνθη έκανε κάποιες ακόμα ευκαιρίες, αλλά προς το παρών δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει και πάλι την αντίπαλη εστία.

88′ Πολύ καλή ευκαιρία, με τον Λάζιτς να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, να επιχειρεί και ένα σουτ, όμως τη μπάλα να τραντάζει δυνατά το οριζόντιο δοκάρι του Σαφαρίκα.

90′ Τέλος του παιχνιδιού στα Πηγάδια! Ξάνθη – Βέροια 3-0. Η Ξάνθη κερδίζει με 3-0 και κλείνει με τον καλύτερο δυνατό μια πολύ καλή χρονιά τερματίζοντας στην 6η θέση.

Ώρα 20:52 Απίστευτες στιγμές στα Πηγάδια, οι παίκτες, ο πάγκος και φίλαθλοι ένα κουβάρι στο γήπεδο πανηγυρίζουν πετώντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον αέρα και φωνάζοντας ΟΛΕ-ΟΛΕ!!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό την μετάδοση του αγώνα της Ξάνθης με την Βέροια από το ThrakiSportS. 

Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και πλούσιο και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ! Καλό σας Βράδυ!