Super League: Με νίκη επί της Βέροιας έκλεισε «τυπικά» το πρωτάθλημα η Κ20 της Ξάνθης

 

Μετά από δύο σερί αγωνιστικές, η ομάδα νέων της Ξάνθης κατάφερε και έφτασε στην νίκη, επικρατώντας της Βέροιας με 1-0 με τέρμα του Καλογιάννη απο το πρώτο ημίχρονο.

Οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, αλλά μετά το πέρας αυτού αρχικά απείλησε η Βέροια με δυο ευκαιρίες και απο εκεί και έπειτα η Ξάνθη έδειξε την υπερροχή της και επέβαλλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 31ο λεπτό και μετά από δύο πολύ καλές ευκαιρίες που προηγήθηκαν έφτασε και στο 1-0 με τον Καλογιάννη, που βγήκε σε τετ α τετ και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ, μετά από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του που βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Στην συνέχεια η Ξάνθη απείλησε άλλη μια φορά με τον Σαμπανίδη, αλλά και σε μια ακόμα φάση, παρόμοια με αυτή του γκολ, η οποία όμως θεωρήθηκε ως μη γενόνεμη απο τον βοηθο ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Ξάνθη συνέχισε την πίεση της δημιούγησε και πάλι ευκαιρίες, με κυριότερη αυτή στο , όταν μετά τη σέντρα του Φεϊζή, ο Ψεμματάς βρέθηκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή, έκανε ενα γύρισμα που ίσως έμοιαζε και με σουτ, αλλά τελικά οι συμπαίκτες του δεν πρόλαβαν τη μπάλα. Το ματς συνεχίστηκε με την Ξάθη να πιέζει ψηλά και να κυνηγαει το δεύτερο γκολ, και την Βέροια να βγαίνει σε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, όμως έληξε τελικά με το 1-0.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Δεμένικος, Φειζή, Ψεμματάς, Παπάζογλου, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος., Τσάπαρης, Καπτέλι, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Καλογιάννης.