Είδαν τον τελικό του ΓΕΛ Σουφλίου σε καφετέρια του Σουφλίου μέσω… ThrakiSportS και Facebook Live!!!

 

Με τον προτζέκτορα να παίζει την πιξελιασμένη εικόνα από το κλειστό των Κρεστένων που μετέδιδε ο Απόστολος Κεσούδης μέσω του Facebook Live και τα κινητά στο χέρι να παρακολουθούν το live text του ThrakiSportS από τον απεσταλμένο του Νίκο Γκούντλη, οι γονείς των πρωταθλητών μαθητών του ΓΕΛ Σουφλίου αλλά και αρκετοί συμμαθητές τους παρακολούθησαν τον τελικό σε καφετέρια του Σουφλίου.

Συγκεκριμένα, στο Barbone Cafe όλα τα τραπεζάκια γέμισαν από νωρίς το πρωί. Τελικά ο τελικός είχε και μια καθυστέρηση στην έναρξή του, αλλά δεν είχε καμία αμφισβήτηση ως προς τον τελικό νικητή. Τα πανηγύρια ήταν ξέφρενα, με τους Σουφλιώτες να παρακολουθούν διαδικτυακώς μέσω ThrakiSportS και Facebook Live την εξέλιξη του μεγάλου τελικού.

Άλλωστε το ThrakiSportS έχει δημιουργήσει παράδοση σε αυτές τις μεταδόσεις, αφού δεν περιορίζονται μόνο στις επαγγελματικές ομάδες και όλα τα ματς των εθνικών πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ  που μεταδίδονται σταθερά όλα εδώ και 4 χρόνια, αλλά επεκτείνονται επίσης σταθερά και με συνέπεια και στα μεγάλα ραντεβού των μελλοντικών αστέρων και του σχολικού αθλητισμού, όπως είχε συμβεί και με τους τελικούς του 3ου ΓΕΛ Ορεστιάδας και του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης στο ποδόσφαιρο, τα προηγούμενα χρόνια.

Και τα ρεπορτάζ από τα Κρέστενα δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά επειδή με την δική τους αγωνία έζησαν τον αγώνα και στο Σουφλί, δείτε για την ώρα αυτήν την φωτογραφία και έπεται συνέχεια…