Πρεμιέρα διακοπών στην άλλη άκρη της Ελλάδας για μια «τρελή» παρέα Εβριτών βολεϊμπολιστών

 

Από το Ρέθυμνο ξεκίνησαν τις φετινές τους διακοπές πέντε ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στο εβρίτικο κοινό βολεϊμπολίστες, οι οποίοι είτε κατάγονται από την περιοχή είτε έχουν αγωνιστεί στις ομάδες της.

Ο λόγος για τους Άκη Δαρίδη, Θωμά Δημητριάδη, Γιάννη Δημητρούδη, Βασίλη Κυριακίδη και Τσέντομι Ίλιτς που μαζί με τον Βίκτορ Λούκας Φερέιρα Ρανγκέλ που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα. 

Ο Ρανγκέλ μαζί με τους Αλεξανδρουπολίτες Δαρίδη και Δημητριάδη αγωνιζόταν φέτος στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως ακριβώς πριν μια εβδομάδα αποκλείστηκε από τον τελικό του πρωταθλήματος, χάνοντας με 3-0 νίκες από τον ΠΑΟΚ.

Οι επίσης Εβρίτες Γιάννης Δημητρούδης και Βασίλης Κυριακίδης μαζί με τον πρώην παίκτη του Εθνικού Τσέντομιρ Ίλιτς βρέθηκαν φέτος στο Ηράκλειο και βοήθησαν τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον ανεβάσουν και στην Volley League αφού δεν τα κατάφεραν στα μπαράζ.

Πλέον όλοι τους ολοκλήρωσαν την περασμένη εβδομάδα τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και είπαν να ξεκινήσουν από τώρα τις διακοπές τους από το Ρέθυμνο και μια από τις πιο φημισμένες παραλίες του. Πηγαίνοντας (ή φεύγοντας, αυτό δεν το ξέρουμε), έβγαλαν και αυτήν την άκρως τρελή αλλά γεμάτη καλοκαίρι selfie..