ΕΠΣ Ξάνθης: Με μία αλλά σημαντική απουσία συνεχίζει την προετοιμασία του o Άρης Αβάτου ενόψει Θαλασσιάς

 

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης Αβάτου για τον κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση στη Θαλασσιά, με τον προπονητή της ομάδας να έχει μοναδική απουσία αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Αβάτου, Πάρη Κοτόπουλου.

Στο παιχνίδι αυτό ο Άρης Αβάτου θέλει να σφραγίσει και μαθηματικά απέναντι στην δεύτερη καλύτερη βάση βαθμολογίας ομάδα, την οποία αντιμετώπισε και στον τελικό του Κυπέλλου, την κατάκτηση του τίτλου της Α1 Κατηγορίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Άρης Αβάτου έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά στα πλεϊ οφ και όλα δείχνουν πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ακόμα και αν ηττηθεί στην Θαλασσιά. Ωστόσο στο Άβατο θέλουν να ξεμπερδεύουν από νωρίς την κατάκτηση του τίτλου και θα ήθελαν να τον πανηγυρίσουν απέναντι στην ισχυρή τους αντίπαλο, έστω και αν δεν έχουν στην σύνθεσή τους τον πρώτο σκόρερ της ομάδας που ταλαιπωρείται το τελευταίο δεκαπενθήμερο από έναν τραυματισμό.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις, ενόψει της αναμέτρησης που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή από τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των πλεϊ οφ. Υπενθυμίζεται ότι το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, είτε η ισοπαλία, ή ακόμα καλύτερα και η νίκη για τον Άρη, θα του δώσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που αποτελεί σαφώς ένα ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να τα δώσουν όλα.