Ισπανικές «σειρήνες» για τον 17χρονο Γαλεάδη του Σπάρτακου Αγιών Θεοδώρων!

 

Μεγάλος λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, Κωνσταντίνο Γαλεάδη.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι τη πτώση του Πανθρακικού στις υποδομές της ομάδας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης. Ο Γαλεάδης έχει πετύχει συνολικά 7 γκολ από την ημέρα της έλευσης του στον Σπάρτακο, όπως αναφέρει το pamebala.gr και ο ρεπόρτερ του Μιχάλης Σουνάς αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ένωσης της Θράκης.

Λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων, καθώς φέτος θα δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, δεν επέλεξε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα εκτός νομού τη φετινή σεζόν. Αρκετές ομάδες όμως τόσο ελληνικές όσο και του εξωτερικού ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Τα Χριστούγεννα του 2015 ο Γαλεάδης πέρασε δοκιμαστικά στην Αθήνα για λογαριασμό της ισπανικής Χετάφε και οι υπεύθυνοι ενθουσιάστηκαν με τις επιδόσεις τους. Γι’ αυτό τον λόγο τον είχαν καλέσει το καλοκαίρι, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, στην Ισπανία για να περάσει τη δεύτερη φάση των δοκιμαστικών. Απ’ ότι φαίνεται, ο 17χρονός άφησε και εκεί πολύ καλές επιδόσεις και το όνομα του ακούγεται έντονα για την ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν.