Photos: 650 κλικ και όλα τα αποτελέσματα της 4ης Κολυμβητικής Συνάντησης «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2017»

 

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία η 4η Διασυλλογική Κολυμβητική Συνάντηση Αγωνιστικών Κατηγοριών «Φάρος – Έλενα Σαΐρη», οι οποία από φέτος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της κολυμβήτριας του ΟΦΘΑ Έλενας Σαΐρη, η οποία πέρσι τον Απρίλιο έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο σε ηλικία μόλις 14ων ετών.

Στους αγώνες πήραν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας άνω των 9 ετών, καθώς και άντρες και γυναίκες στις αγωνιστικές κατηγορίες, τόσο από συλλόγους της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, όσο και από τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΘΑ:

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, στις 22 και 23 Απριλίου 2017, στο νέο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, η κολυμβητική συνάντηση κλασσικής κολύμβησης «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2017», που διοργάνωσε ο ΟΦΘΑ υπό την αιγίδα της περιφερειακής επιτροπής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Στη παραπάνω συνάντηση πήραν μέρος 20 ομάδες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία με περίπου 400 κολυμβητές. Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία με πλήθος ρεκόρ αγώνων και ατομικών ρεκόρ των αθλητών.

Το Δ.Σ. του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών του, που σαν εθελοντές πλαισίωσαν την αγωνοδίκη επιτροπή, αλλά και «έστησαν» το χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Ευχαριστεί επίσης το γιατρό του αγώνα κ. Δημήτριο Στεφάνου, το ΕΚΑΒ και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού που αφιλοκερδώς συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνει στο καλλιτέχνη της πόλης μας κ. Νίκο Κιτμερίδη, ο οποίος και φιλοτέχνησε την αφίσα και τα αναμνηστικά διπλώματα, που θα μείνουν παρακαταθήκη για τις επόμενες διοργανώσεις. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μας κ. Νίκο Σεβαστό, κάτοχο και διαχειριστή της γνωστής ιστοσελίδας Swim-news.gr, που μας τίμησε με την παρουσία του και κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ