Έκκληση για αίμα Β+ για τον 16χρονο που έπεσε από την οροφή του Κολυμβητηρίου Ξάνθης και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

 

Έκκληση για αίμα Β+ και για πλάσμα κάνει το Νοσοκομείο Ξάνθης, καθώς τα χρειάζονται στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος μαθητής, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανέβηκε μαζί με άλλα 4 παιδιά στη μεταλλική οροφή του κολυμβητηρίου και όταν αυτή υποχώρησε βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο δάπεδο, κοντά στην περιοχή των βατήρων (θυμηθείτε ΕΔΩ).

«Είναι δύσκολη η κατάσταση του, αλλά έχει σταθεροποιηθεί» αναφέρει αρχικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου και συνεχίζει λέγοντας ότι  «σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, οι επόμενες τέσσερις ημέρες είναι καθοριστικές. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στον μηρό και στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας κάνει ό,τι μπορεί και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι γερό σκαρί ο Δημήτρης και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά».