ΕΠΣ Ξάνθης: Νίκησε τον Ηρακλή Ν. Ζυγού και παραμένει ζωντανή για την άνοδο η Αναγέννηση Θαλασσιάς!

 

Σημαντική νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ανατρέποντας το σκορ επί του Ηρακλή Νέου Ζυγού και παρέμεινε ζωντανή έστω και μαθηματικά στην μάχη του τίτλου και της ανόδου στην Γ’ Εθνική, που δίνει με τον Άρη Αβάτου.

Όπως ο Άρης Αβάτου έτσι και η Αναγέννηση καθάρισε τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει την επόμενη αγωνιστική τον Άρη μες το γήπεδο της για τον αγώνα που ίσως κρίνει το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ  από το 38΄από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριεζή του Ηρακλή Ν.Ζυγού, όμως είχε τον χαρακτήρα και την ψυχραιμία που χρειαζόταν για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα της Θαλασσιάς κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με τους Καζάκη στο 60΄ και τον Χριστοφορίδη στο 70΄αντίστοιχα να δίνουν της λύσεις στην επίθεση.Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πανταζίδη που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την συνέχεια του παιχνιδιού με τον διαιτητή της αναμέτρησης (Σουρουτζίδη Αναστάσιο) να μην δίχνει την άσπρη βούλα.

Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους και ύστερα από την σέντρα του Σαρηγιαννίδη, ο Γιαννακούδης με ένα εύκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου από τη σέντρα Ευκαρπίδη γράφοντας το 1-3, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σαρηγιαννίδης από «ασίστμαν» μετατράπηκε σε σκόρερ και έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 1-4 για την ομάδα της Αναγέννησης.

Ηρακλής Ν. Ζυγού: Ευκαρπίδης, Κοψαλίδης, Τσακιρ Σουλεϊμαν, Κελέσης, Ευθυμιάδης, Τσακιράκης, Κριεζής (54΄Μερτ) , Παπαδόπουλος, Πανταζίδης, Κωφίδης, Μπαργκαν Τ. (65΄Καραγεωργίου)

Αναγέννηση Θαλασσιάς: Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης, Μπάτζιος (59΄Κοτζακέλης) , Βουλγαρίδης (65΄Μαντζαρίδης), Μπάτζιος Δ., Μυλωνάς (50΄Τουργαϊδης Κ.) , Γιαννακούδης, Κωτίδης, Χριστοφορίδης, Καζάκης, Σαρηγιαννίδης