Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας αποστολές σε Νάουσα και Χαλάστρα για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (16:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τη διακοπή του για τις γιορτές του Πάσχα, και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμετρήσεις (16:30, LIVE ThrakiSportS) σε Νάουσα και Χαλάστρα με Καμπανιακό για τις δύο θρακιώτικες ομάδες που μετέχουν στον πρώτο όμιλο, τον Ορφέα Ξάνθη και την Δόξα Προσκυνητών.

Στον Ορφέα μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα (!), είναι έτοιμοι πλέον να δώσουν το δεύτερο επίσημο τους παιχνίδι, αφού με την αποχώρηση της ΑΕ Ποντίων, αλλά και το ρεπό της ομάδας, φτάσαμε στο σημείο από τις 13 Μαρτίου να έχει δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι παίκτες του, λοιπόν, ταξιδεύουν πλέον στην Νάουσα για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η Νάουσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 34 βαθμούς, 3 παραπάνω από την ομάδα του Ορφέα, που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Προσκυνητών που αγνοεί την λέξη «νίκη» στα τελευταία 6 παιχνίδια ή αλλιώς τους τελευταίους δύο μήνες, ταξιδεύει στην Χαλάστρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Καμπανιακό και θέλει μετά τα, ομολογουμένως, αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την βαριά ήττα στην έδρα της από τον Νέστο Χρυσούπολης πριν δύο εβδομάδες, να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες και να ανεβάσει την ψυχολογία της για να κλείσει τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο θετικά γίνεται.

Ο Καμπανιακός, βέβαια αποτελεί έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο και ας μην ξεχνάμε πως ήταν αυτός που πριν λίγο καιρό «έκοψε» βαθμούς από την Δόξα Δράμας, βαθμούς που ίσως της στερούν και το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσουν 32 βαθμούς μετά από 23 αγώνες, σε αντίθεση με την ομάδα της Κομοτηνής, που σε σύνολο 23 παιχνιδιών μάζεψε μόλις 20 βαθμούς και για αυτό το λόγο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: Εορδαϊκός – ΑΟ Καρδίας, Καμπανιακός – Δόξα Προσκυνητών, Απόλλων Παραλιμνίου – Απόλλων Καλαμαριάς, Νέστος Χρυσούπολης – Λαγκαδάς, Νάουσα – Ορφέας Ξάνθης, Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας και ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Μακεδονικός Φούφα 0-3 ανευ αγώνα. Ρεπό έχει η Δόξα Δράμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ