Α2 Ανδρών: Αποχαιρέτησαν και οι Εβρίτες της Ροδίων Άθλησης μετά από αυτούς του ΟΦΗ την Volley League!

 

Η ομάδα της «εβρίτικης» Ροδίων Άθλησις ηττήθηκε στο παιχνίδι “τελικό” με 1-3 από την Παλλήνη για την 3η αγωνιστική των μπαράζ του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών και αποκλείστηκε από την τελική φάση, όπως ο ΟΦΗ, ο Νέστωρας και η Ολυμπιαδα Πατρών.

Η ομάδα της Ρόδου των εβριτών Πασχαλη Ποτολίδη που είχε 21 πόντους με 20/52 επιθέσεις με 1 μπλοκ, του Βασίλη Προδρομίδη που είχε 8 πόντους με 5/13 επιθέσεις και 2 μπλοκ και του παλιού παίκτη του ΑΟΟ λίμπερο Μάνου Κοκκολάκη αν και πάλεψε ηττήθηκε 1-3 από την Παλλήνη που συνεχίζει στην τελικη φαση μαζί με τον Πήγασο, την Νίκη Αιγινίου και τον ασυγκρατητο Εθνικό Πειραιώς.

Ο Εθνικός νικησε με 3-0 τον κάκιστο στα μπαραζ ΟΦΗ του Εβρίτη προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και των Γιάννη Δημητρούδη (1 πόντο) και του πρωην του Εθνικού Τσέντομιρ Ίλιτς (7 πόντοι), Σταύρος Αρχοντούδης ενω δεν αγωνίστηκαν οι Δήμος Αυτζιόγλου και ο Βασίλης Κυριακίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Εθνικός 8
2. ΑΟ Παλλήνη 7
——————-
3. Ροδίων Άθλησις 3
4. ΟΦΗ 0

Στον αλλο όμιλο για τη τρίτη αγωνιστική του ειδικού τουρνουά Β ομίλου στην Α2 ανδρών που γινεται στα Γιάννενα με ομάδες που είχαν αντιπάλους οι ομάδες της Θράκης, ο Πήγασος Πολίχνης στο παιχνίδι γοήτρου νικησε 3-2 την Νίκη Αιγινίου και οι δυο τους θα παρουν μερος στην τελική φαση. Στο αλλο αδιαφορο παιχνιδι ο Νεστωρας των Γκιρτζίκη και Κραβαρικ νικησε 3-0 την Ολυμπιαδα Πατρών.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πήγασος Πολίχνης 8
2.Νίκη Αιγινίου 6
———————-
3.Νέστωρας 3
4.Ολυμπιάδα Πατρών 1